aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΧειρότερο εκτός έδρας ξεκίνημα για τον Παναθηναϊκό μετά το 1989-90

Χειρότερο εκτός έδρας ξεκίνημα για τον Παναθηναϊκό μετά το 1989-90

Μία ακόμα ήττα μακριά από την Λεωφόρο υπέστη ο Παναθηναϊκός, ο οποίος πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημα του μετά την σεζόν 1989-90.

Το χειρότερο του ξεκίνημα μακριά από την έδρα του, σε εκτός έδρας αγώνες πρωταθλήματος πραγματοποιεί ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» μετά την ήττα τους στην Τρίπολη από τον Αστέρα έφτασαν τις τρεις μακριά από το «Απόστολος Νικολαϊδης».

Τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός, δεν είχε ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα εκτός έδρας ήταν την σεζόν 1989-90. Τότε το «τριφύλλι» είχε χάσει με 2-1 από τον Ολυμπιακό Βόλου και την Λάρισα, για να ακολουθήσουν στην συνέχεια το 0-0 με τον Ηρακλή και η νέα ήττα με 1-0 από τον ΠΑΟΚ.

Την σεζόν 2017-18, ο Παναθηναϊκός κέρδισε μακριά από την Λεωφόρο, μετά από 11 αγώνες, μέχρι όμως να συμβεί αυτό το «τριφύλλι» είχε απολογισμό στις τέσσερις πρώτες εξόδους του 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Παράλληλα, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, δεν κατάφερε να αποφύγει την κατάρριψη ενός ακόμα αρνητικού ρεκόρ, που δεν είναι άλλο από το πιο αργοπορημένο γκολ σε μία σεζόν, καθώς στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Παναθηναϊκός συμπλήρωσε 300 λεπτά μέχρι την στιγμή που ο Καρλίτος άνοιξε το σκορ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Η προηγούμενη περίοδος, που ο Παναθηναϊκός είχε μείνει χωρίς γκολ στα τρία πρώτα εκτός έδρας ματς ήταν η σεζόν 1987-88, με το πρώτο γκολ να μπαίνει στο 13΄ του ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ