aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Χάσι: «Πρέπει να προσέξουμε πολύ…»

Τον πρώτο αγώνα της Παρτίζαν με την Μπούντουτσνοστ, στον οποίο οι Σέρβοι έκαναν το πρώτο βήμα για πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, έδειξε σε βίντεο στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ο Μπέσνικ Χάσι.

Ο Κοσοβάρος προπονητής επέστησε την προσοχή των παικτών του στα πρώτα 15 λεπτά της αυριανής αναμέτρησης, καθώς περιμένει η πρωταθλήτρια Σερβίας να μπει δυνατά στο ξεκίνημα του παιχνιδιού.

«Πρέπει να προσέξουμε πολύ τα πρώτα 15 λεπτά. Σε αυτό το διάστημα θα πάρουν δύναμη από τον κόσμο και περιμένω να μπουν δυνατά. Αν περάσει αυτό το διάστημα χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα, δεν φοβάμαι τίποτα», τόνισε χαρακτηριστικά ο 45χρονος προπονητής. 

Στη συνέχεια, ο Χάσι έκανε υποδείξεις για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να μαρκάρουν τους αντιπάλους τους και στάθηκε ιδιαίτερα στην επίθεση της Παρτίζαν, η οποία είναι αρκετά επικίνδυνη στην μεσοεπιθετική της γραμμής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ