aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΧαριστέας: «Θα φέρουμε έναν προπονητή που θα έχει προσωπικότητα»

Χαριστέας: «Θα φέρουμε έναν προπονητή που θα έχει προσωπικότητα»

Τη βεβαιότητα ότι στον Άρη θα έρθει ένας προπονητής με προσωπικότητα εξέφρασε ο Άγγελος Χαριστέας σε δηλώσεις που έκανε στο πλαίσιο της παρουσίας του στην ΔΕΘ.

«Θα κάνουμε μια πολύ καλή και σωστή επιλογή για τον Άρη. Θα φέρουμε έναν προπονητή που θα έχει προσωπικότητα. Θα κάνω το καλύτερο για την ομάδα και νομίζω τα επόμενα 24ωρα θα έχουμε πιο συγκεκριμένα πράγματα. Ήταν κάτι πολύ ξαφνικό για εμένα η παραίτηση Παντελίδη», ανέφερε ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας.

Για την παρουσία του Άρη στη ΔΕΘ: «Η ΔΕΘ είναι ένα event που έχει παγκόσμια αναγνώριση και η ομάδα του Άρη δεν θα μπορούσε να λείπει. Σχεδιάζουμε αρκετά event μέσα στη χρονιά με σκοπό να φέρουμε πιο κοντά τους ποδοσφαιριστές με τον κόσμο του Άρη. Είναι πολύ σημαντικό οι σχέσεις του κόσμου με τους φιλάθλους να είναι πιο έντονες».

Για τον προπονητή: «Έχουμε κάνει πολλές επαφές, πολλές επαφές σε προσωπικό επίπεδο, είμαι σύντομο χρονικό διάστημα αλλά ευτυχώς για εμένα, έχω πολλές γνωριμίες στο εξωτερικό. Θα κάνουμε μια πολύ καλή και σωστή επιλογή για τον Άρη. Θα φέρουμε έναν προπονητή που θα έχει προσωπικότητα. Θα κάνω το καλύτερο για την ομάδα και νομίζω τα επόμενα 24ωρα θα έχουμε πιο συγκεκριμένα πράγματα. Ήταν κάτι πολύ ξαφνικό για εμένα η παραίτηση Παντελίδη. Πρέπει ο προπονητής να ταιριάζει ο προπονητής με την ομάδα. Δεν βιαζόμαστε αλλά πρέπει να κλείσουμε το θέμα. Έχω μια πολύ καλή λίστα, το μόνο που μένει είναι να συναντηθώ με τους υποψήφιους και να αποφασίσω. Έχω κάνει μια κουβέντα με τους κάποιους υποψήφιους αλλά αν δεν ικανοποιηθούμε από τις περιπτώσεις άμεσα μπορεί να πάει και μετά τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην επιλογή».

Για τους Γκούτι, Ιέρο και άλλες περιπτώσεις: «Έχω μιλήσει και με άλλους προπονητές, έχω εναλλακτικές πολύ καλές, έχει γίνει καλή δουλειά και θα κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ