aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Χάνει τα πλέι οφ ο Λαγός, off και ο Πράνιτς

Σε αρθροσκόπηση θα υποβληθεί την Πέμπτη ο Τάσος Λαγός και θα χάσει τους αγώνες που απομένουν στα πλέι οφ. Ο αμυντικός χαφ του Παναθηναϊκού αποχώρησε από την προπόνηση της Τρίτης με πόνους στο δεξί γόνατο, εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο του Τριφυλλιού και κρίθηκε σκόπιμο να μπει άμεσα στο χειρουργείο για να αντιμετωπιστεί η ρήξη μηνίσκου που υπέστη. Η επιστροφή του Λαγού στις προπονήσεις υπολογίζεται σε 4-6 εβδομάδες.

Νέο πρόβλημα προέκυψε και με τον Ντάνιελ Πράνιτς, ο ο οποίος αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων από τη σημερινή προπόνηση και πλέον είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο ματς με την ΑΕΚ.

Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν οι Λέτο και Μολέντο, ατομικά προπονήθηκε ο Τελάντερ, ενώ σε κανονικό ρυθμό προπονήθηκαν οι Πέτριτς και Κλωναρίδης. Οι υπόλοιποι παίκτες του Παναθηναϊκού άρχισαν την προπόνηση με ζέσταμα, συνέχισαν με παιχνίδι κατοχής και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με παιχνίδι στο μισό γήπεδο, ενώ ο Αντρέα Στραματσόνι έδωσε ρεπό στους παίκτες του την Τετάρτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ