aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΧαμόγελα και στροφή σε Μπάγερν (καμία ανησυχία για Τοροσίδη)

Χαμόγελα και στροφή σε Μπάγερν (καμία ανησυχία για Τοροσίδη)

Παρότι η εμφάνισή του ήταν μόνο κατά διαστήματα καλή, ο Ολυμπιακός ξεπέρασε τις απουσίες και έφτασε στο ζητούμενο, δηλαδή τους τρεις βαθμούς, με το 2-1 επί του εξαιρετικού ΟΦΗ χθες στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι «ερυθρόλευκοι» διατηρούνται, λοιπόν, για μια ακόμη εβδομάδα στην κορυφή και μάλιστα πλέον έφτασαν να μετρούν μόλις μία ήττα στα 30 τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, αυτή (την οδυνηρή) με 3-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις 10 Φεβρουαρίου. Στο διάστημα αυτό η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς μετρά μόλις τρεις ισοπαλίες, δύο με τον Παναθηναϊκό (πέρσι εντός, φέτος εκτός με 1-1) και μία στην Ξάνθη.

Πλέον το πρωτάθλημα και το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με την ΑΕΚ στο Φάληρο περνά σε δεύτερο πλάνο, καθώς από σήμερα τα βλέμματα στρέφονται στο μεγάλο ματς με την Μπάγερν στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Τρίτη. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πάρουν ό,τι περισσότερο μπορούν από το ματς με τους πανίσχυρους Βαυαρούς, προκειμένου να ρεφάρουν σε έναν βαθμό και για την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα, που περιέπλεξε ακόμη και την διεκδίκηση της τρίτης θέσης στον όμιλο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έχει στην διάθεσή του για το ματς με τους πρωταθλητές Γερμανίας τον τραυματία Βαλμπουενά, αλλά και τον τιμωρημένο (αποβλήθηκε στο Βελιγράδι) Μπενζιά. Ακόμη δεν είναι σε θέση να προσφέρει ο Σισέ, ενώ δεν είναι δηλωμένοι στη λίστα για το Champions League οι Κούτρης, Μπα, Σουντανί, Μπρούνο και οι τραυματίες Φορτούνης και Χριστοδουλόπουλος.

Για την ενδεκάδα είναι παρακινδυνευμένο να γίνουν προβλέψεις. Λογικά ο Ελαμπντελαουί θα επιστρέψει στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του Τοροσίδη μετά τις ανάσες που πήρε χθες, αλλά δεν είναι βέβαιο πως θα συμβεί το ίδιο με τον Μεριά, μετά την πολύ καλή χθεσινή παρουσία του Αβραάμ. Πιθανότατα ο Μασούρας θα επανέλθει στο βασικό σχήμα, ενώ είναι πιθανό να προστεθεί ένα τρίτο κεντρικό χαφ αντί του Σουντανί και ο Ελ Αραμπί διεκδικεί τη θέση του φορ από τον Γκερέρο.

Καμία ανησυχία για Τοροσίδη

Οι ενοχλήσεις που παρουσίασε ο Βασίλης Τοροσίδης στην μέση οδήγησαν στην αντικατάστασή του από τον Μπρούνο Γκασπάρ στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ (2-1). Πάντως η κατάσταση του πολύπειρου μπακ δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν έδειξαν κάτι σοβαρό. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, όλα δείχνουν πως ο Ομάρ Ελαμπντελαουί θα είναι βασικός στο δεξί άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού την Τρίτη απέναντι στην Μπάγερν για το Champions League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ