aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΧαμάντ και Ελ Κααμπί στο στόχαστρο της ΑΕΚ

Χαμάντ και Ελ Κααμπί στο στόχαστρο της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ συνεχίζει να αναζητεί εξτρέμ και σέντερ φορ για τη βασική της ενδεκάδα και η Live Sport φέρνει στο προσκήνιο δύο περιπτώσεις που απασχολούν σοβαρά. 

Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα, ο Νίκος Λυμπερόπουλος τις τελευταίες ημέρες εξετάζει την περίπτωση του Ζιλοάν Χαμάντ, του δεξιού εξτρέμ της Χάμαρμπι. Ο 27χρονος άσος (1,70μ.), που μένει ελεύθερος στο τέλος του Δεκέμβρη, έχει στο τρέχον πρωτάθλημα 16 συμμετοχές, 8 γκολ και 6 ασίστ. Έχει γεννηθεί στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, αλλά μεγάλωσε στη Σουηδία και έχει παίξει σε όλε τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας, όπως και οκτώ φορές με την Ανδρών (ντεμπούτο το 2011).Έχει περάσει επίσης από Χόφενχαϊμ και Σταντάρ Λιέγης.

Στο μεταξύ, για τη θέση του φορ προτάθηκε στην ΑΕΚ ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Ο 24χρονος άσος (1,82μ.), που μπορεί να παίξει και σε ρόλο έξω αριστερά, αγωνίστηκε για 77 λεπτά στην πρεμιέρα του Μαρόκου στο Παγκόσμιο Κύπελλο απέναντι στο Ιράν (ήττα με 1-0). Ανήκει στην Μπερκάν της πατρίδας του με συμβόλαιο μέχρι το 2021 και φέτος είχε 23 γκολ σε 38 εμφανίσεις. Με το εθνόσημο μετρά 11 γκολ σε ισάριθμες εμφανίσεις, αλλά δεν έχει αγωνιστεί εκτός του πρωταθλήματος της πατρίδας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ