aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜπροστά στο «μπλόκο» της Ξάνθης ο Ολυμπιακός

Μπροστά στο «μπλόκο» της Ξάνθης ο Ολυμπιακός

Το νικηφόρο σερί του καλείται να συνεχίσει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ξάνθη για την 9η αγωνιστική της Super League 1 (20:00).

Οι Ακρίτες τα τελευταία χρόνια δυσκολεύουν τους Πειραιώτες, αφού τα τρία τελευταία ματς που έχουν διεξαχθεί στα Πηγάδια έχουν λήξει ισόπαλα (0-0 τη σεζόν 2018/19 και 1-1 τη σεζόν 2017/18 για το πρωτάθλημα).

Λίγες ημέρες πριν από τον αγώνα με την Μπάγερν στο Μόναχο για την 4η αγωνιστική του Champions League, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πετύχουν την 4η συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα μετά τα «τρίποντο» απέναντι σε Άρη, ΟΦΗ και ΑΕΚ την προηγούμενη Κυριακή και να παραμείνουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, από την πλευρά του, δεν σκοπεύει να αλλάξει το σύστημα αλλά και τους παίκτες που εμπιστεύεται στα τελευταία ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δηλαδή, θα παρατάξει ξανά τους Πειραιώτες με 4-3-3 στην Ξάνθη και με τριάδα της… φωτιά στα χαφ (Καμαρά, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης).

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ομάρ, Σεμέδο, Παπαδόπουλο, Τσιμίκας. Την τριπλέτα στη μεσαία γραμμή θα αποτελέσουν οι Καμαρά, Γκιγέρμε και Μπουχαλάκης. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Ποντένσε και ο Σουντανί, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ελ Αραμπί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ