aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπλόκο και τώρα Περιστέρι!

Ο Ατρόμητος κράτησε στο… μηδέν τον Ολυμπιακό στην πρώτη «μάχη» των προημιτελικών και όλα θα κριθούν στην ρεβάνς του Περιστερίου.

Η ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο, στην πρεμιέρα του Πορτογάλου στον πάγκο, πήρε αυτό που… ήθελε στο Φάληρο (0-0) και πλέον έχει την δυνατότητα να διεκδικήσει την πρόκριση για τα ημιτελικά στον επαναληπτικό του «ζευγαριού». Οι φιλοξενούμενοι λίγο… έλειψε να «κλέψουν» το ματς στο 83′ με τον Λε Ταλέκ, αλλά ο Γάλλος απέναντι στο Λεάλι έστειλε τη μπάλα άουτ!

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή του πρώτου μέρους σε κάποιο γκολ και πλέον μπαίνει σε… περιπέτειες για την παρουσία του στους 4 του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΣΚΟΡΕΡ: –

ΔΟΚΑΡΙ: 24′ Καρντόσο

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 90’+3′ Φιγκέιρας – 73′ Μπάγκα, Πλατέλλας

ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαπέτρου (Αθηνών)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΜΠΕΝΤΟ): Λεάλι, Φιγκέιρας, Βιάνα, Νικολάου, Σισοκό, Ρέτσος, Ανδρούτσος, Μανθάτης (61′ Σεμπά), Μαρτίνς (66′ Φορτούνης), Ανσαριφάρντ, Καρντόσο (80′ Ιντέγε).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΣΑ ΠΙΝΤΟ): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Κατράνης (80′ Παντελιάδης), Μπάγκα, Ούμπιντες, Πλατέλλας, Τόνσο (85′ Νάτσος), Λημνιός (69′ Κυριακίδης), Λε Ταλέκ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ