aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEBINTEO: Η... απάντηση των παικτών Ολυμπιακού - Μπάγερν στην αλητεία

BINTEO: Η… απάντηση των παικτών Ολυμπιακού – Μπάγερν στην αλητεία

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και της Μπάγερν, απέδειξαν πως δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα και για τρία λεπτά μέχρι την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, έγιναν ένα κι τέλειωσαν το μεταξύ τους παιχνίδι με κορόιδο!

Το παιχνίδι στο Ρέντη μεταξύ Ολυμπιακού και Μπάγερν Μονάχου για το Youth League σημαδεύτηκε από επεισόδια όταν μια μερίδα χούλιγκαν μπήκαν στο προπονητικό κέντρο και έκαναν «ντου» στους οπαδούς της Μπάγερν, με αποτέλεσμα κάποιοι εξ αυτών να χτυπηθούν στο κεφάλι.

Διαβάστε επίσης: ΒΙΝΤΕΟ: Η ντροπιαστική εισβολή κουκουλοφόρων στο Ολυμπιακός – Μπάγερν

Ο ρέφερι δεν διέκοψε οριστικά την αναμέτρηση κι έφερε εκ νέου στο γήπεδο τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων για τα τελευταία τρία λεπτά. Οι παίκτες, θέλησαν να δώσουν τις δικές τους… απαντήσεις στην αλητεία που προηγήθηκε κι έγιναν ένα παίζοντας αρχικά πασούλες και στη συνέχεια ανάμεικτο κορόιδο με το οποίο ακούστηκε και το τελευταίο σφύριγμα από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης: Σοκαριστικές εικόνες από την επίθεση χούλιγκαν στο Ολυμπιακός – Μπάγερν


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ