aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜπεργκ: «Με Ουζουνίδη αρχίσαμε να παίζουμε καλύτερα»

Μπεργκ: «Με Ουζουνίδη αρχίσαμε να παίζουμε καλύτερα»

Ο Μάρκους Μπεργκ επέστρεψε χθες στα γκολ και χάρη στο τέρμα που σημείωσε στο Περιστέρι έδωσε την πολύ σημαντική νίκη στον Παναθηναϊκό επί του Ατρομήτου. Ο Σουηδός αναφέρθηκε στο γκολ του, αλλά και στη δουλειά που γίνεται στην ομάδα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο.

Πιστεύεις ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο σωστό δρόμο με το Μαρίνο Ουζουνίδη;

“Ναι, είμαστε σε καλό δρόμο. Προσπαθούμε πολύ να προσαρμοστούμε στη φιλοσοφία του καινούριου προπονητή και δουλεύουμε γι’ αυτό. Κάνουμε αυτά που μας ζητάει, αλλά μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο”.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να κερδίσει το πρωτάθλημα;

“Πρέπει να το πιστέψουμε. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να κερδίζουμε εμείς τα παιχνίδια μας και μετά να δούμε τι κάνουν οι άλλοι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίρνουμε νίκες”.

Τι είναι αυτό που άλλαξε με τον Ουζουνίδη;

“Έχει διαφορετική φιλοσοφία. Είναι μεγάλη η διαφορά στον τρόπο που αμυνόμαστε και αυτό νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό στο να κρατάς το αποτέλεσμα και να παίρνεις νίκες. Πιστεύω ότι αμυνόμαστε καλά στα τελευταία παιχνίδια”.

Το τέρμα που πέτυχες σήμερα σε βοηθάει να επιστρέψεις στο σκοράρισμα;

“Προσπαθώ πολύ και δουλεύω. Είναι μεγάλη η σεζόν και προσπαθώ να είμαι φρέσκος για τα παιχνίδια. Δίνω τον καλύτερο μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι και θέλω να βοηθάω την ομάδα να φτάνει σε νίκες”.

Πετύχατε τη δεύτερη σερί νίκη στο Πρωτάθλημα. Είναι κάτι που δίνει χαρά στον κόσμο, που τελευταία έχει εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για την πορεία της ομάδας;

“Ναι είναι κάτι που τους δίνει χαρά, έτσι πιστεύω. Είναι θετικό για όλο το Σύλλογο και την ομάδα το ότι κερδίζουμε. Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια, πριν τη διακοπή για τις γιορτές, που πρέπει να κερδίσουμε”.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει πει ότι σκοπός του είναι να φέρει και πάλι τους φίλους του Παναθηναϊκού στο γήπεδο. Ως παίκτης, που έχει ζήσει τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του τα τελευταία χρόνια, νιώθεις όταν αγωνίζεσαι την απουσία του κόσμου;

“Μάλλον δεν έχουν καταλάβει πόσο σημαντικοί είναι για μας. Όταν αγωνιζόμαστε στην έδρα μας, με τον κόσμο στο πλευρό μας, παίρνουμε ενέργεια από αυτούς, μας δίνουν εξτρά κίνητρο. Θέλουμε να τους έχουμε δίπλα μας”.

Για το ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα

“Ο μόνος στόχος μας είναι η νίκη. Πάμε στη Ριζούπολη για να κερδίσουμε και ελπίζουμε ότι το άλλο αποτέλεσμα θα είναι υπέρ μας, προκειμένου να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ