aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΜπέντο: «Ο Ιντέγε δεν θα παίξει ξανά με την ομάδα μας»

Μπέντο: «Ο Ιντέγε δεν θα παίξει ξανά με την ομάδα μας»

Ο Πάουλο Μπέντο επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Μπράουν Ιντέγε από τον Ολυμπιακό, μιλώντας απόψε στη συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό αγώνα-ρεβάνς με την Οσμάνλισπορ (23/2, 18:00), για τους «32» του Europa League.

«Το σχόλιό μου είναι ότι δεν είναι εδώ μαζί μας. Δεν θα παίξει αύριο, δεν θα παίξει ξανά με την ομάδα μας. Το τελευταίο του παιχνίδι το έπαιξε με τον Ολυμπιακό την περασμένη Κυριακή και δεν έχω να αναλύσω κάτι άλλο πάνω σε αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος στη συνέχεια απάντησε για:

Το τι σκέφτεται για το παιχνίδι: «Πιστεύω ότι θα είναι δύσκολο. Και οι δύο ομάδες χρειάζονται γκολ για να προκριθούν στην επόμενη φάση και γι΄ αυτό θα προσπαθήσουν. Πιστεύω ότι ο αντίπαλος μας επειδή παίζει στην έδρα του θα ρισκάρει περισσότερο και θα δούμε ένα παρόμοιο παιχνίδι με εκείνο της περασμένης εβδομάδας. Εμείς από την πλευρά μας θα μείνουμε πιστοί στη φιλοσοφία του παιχνιδιού μας, θα προσαρμοστούμε και έχουμε μελετήσει πως θα είναι ο αντίπαλος μας».

Το ότι ο προπονητής της Οσμάνλισπορ δήλωσε ότι θα παίξει αμυντικά: «Είναι η άποψή του και οφείλουμε να τη σεβαστούμε. Εμείς από την πλευρά μας, σε όλες τις διοργανώσεις, έχουμε μείνει πιστοί λίγο-πολύ σε μια φιλοσοφία παιχνιδιού κι αυτό σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε. Η τούρκικη ομάδα θα προσπαθήσει να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλά, να παίξει με αντεπιθέσεις γιατί έχει γρήγορους ποδοσφαιριστές και θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί. Φυσικά, περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η ενδεκάδα της αντιπάλου μας, να δούμε αν θα είναι η ίδια με της περασμένης εβδομάδας ή αν θα έχει κάποιες αλλαγές».

Τις αδυναμίες του αντίπαλου και την κατάσταση του τερέν: «Ξέρουμε ότι αν σκοράρουμε ένα γκολ, αυτό θα είναι πάρα πολύ σημαντικό γιατί θα προβληματίσει τον αντίπαλό μας. Πρέπει να ρυθμίσουμε τα δυνατά σημεία του αντιπάλου, να εκμεταλλευτούμε τα αδύναμα σημεία του κι αυτό είναι κάτι που επίσης έχουμε μελετήσει κι έχουμε σκοπό να εφαρμόσουμε αύριο. Όσον αφορά στον αγωνιστικό χώρο, δεν τον έχουμε δει. Περιμένουμε πως θα είναι σε κακή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος, αλλά δεν θα μας δημιουργήσει πρόβλημα και θα προσαρμοστούμε».

Τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Ιντέγε: «Θα δούμε ποιος θα αναπληρώσει το κενό. Πάντα είναι σημαντικό να σκεφτείς τι θα κάνεις και με την στρατηγική μας. Θα δούμε αύριο τι θα κάνουμε με τη στρατηγική μας. Το σίγουρο είναι πως πραγματικά ο Ιντέγε ήταν ένας παίκτης που μας βοηθούσε πολύ, όχι μόνο για τον αριθμό των γκολ που προσέφερε στην ομάδα μας, αλλά συνολικά για την παρουσία του στον αγώνα. Βοηθούσε πολύ και στο αμυντικό κομμάτι παρόλο που βοηθούσε πάρα πολύ και στην επίθεση. Καμία ομάδα δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσει μία κατάσταση όταν χάνει δύο πολύ σημαντικούς παίκτες για εκείνη, όπως ο Λούκα (Μιλιβόγεβιτς) ο Μπράουν (Ιντέγε). Παρόλα αυτά είμαστε πανέτοιμοι και δυνατοί για να αντιμετωπίσουμε τις ελλείψεις αυτές και να τις αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ