aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Μπάσιμο Ολυμπιακού για Λισάντρο Λόπες»

«Μπάσιμο Ολυμπιακού για Λισάντρο Λόπες»

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον αμυντικό της Μπενφίκα, Λισάντρο Λόπες αναφέρει ο πορτογαλικός Τύπος με τον παίκτη να έχει προσελκύσει και τα βλέμματα των Λάτσιο και Φιορεντίνα.

O Oλυμπιακός κινείται για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και είναι γνωστό πως ανάμεσα στα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα του Μάρκο Σίλβα βρίσκεται και αυτό του Αργεντινού στόπερ της Μπενφίκα, Λισάντρο Λόπες.

Το ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων» για τον 26χρονο αμυντικό των «Αετών» έρχεται στο προσκήνιο και στον πορτογαλικό Τύπο με τη Record να αναφέρει πως ανάμεσα στις ομάδες που εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Λισάντρο Λόπες είναι και ο Ολυμπιακός.

Εκτός από τους «ερυθρόλευκους» για τον Αργεντινό αμυντικό ενδιαφέρον έχουν δείξει τόσο η Φιορεντίνα όσο και η Λάτσιο, με την Μπενφίκα να δείχνει ανοικτή στην παραχώρησή του σε περίπτωση που φτάσει μία πρόταση που να την ικανοποιεί.

Τη φετινή σεζόν ο Λισάντρο Λόπες πραγματοποίησε 14 συμμετοχές με την Μπενφίκα στο πορτογαλικό πρωτάθλημα (όλες ως βασικός) και 19 συνολικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ