aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜπάρκας τριετίας (και επίσημα) στην ΑΕΚ

Μπάρκας τριετίας (και επίσημα) στην ΑΕΚ

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Βασίλης Μπάρκας. Έπειτα από την επίτευξη συμφωνίας ανάμεσα στην Ένωση και στον Ατρόμητο για την απόκτηση του 22χρονου τερματοφύλακα, απέμενε μόνο η συμφωνία με την πλευρά του παίκτη. Ο παίκτης βρέθηκε το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ, διευθετήθηκαν οι τυπικές λεπτομέρειες και η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτησή του για τα επόμενα τρία χρόνια.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Βασίλη Μπάρκα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τριών ετών. Ο Βασίλης Μπάρκας είναι γεννημένος στις 30 Μαΐου του 1994 και έχει περάσει όλη την καριέρα στον Ατρόμητο, ξεκινώντας από 11 ετών στα τμήματα υποδομής. Έγινε επαγγελματίας τον Ιανουάριο του 2013 και έκανε ντεμπούτο στη Super League πέρσι τον Μάιο. Ακολούθησε η σεζόν 2015-16 με συνολικά 20 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Έχει αγωνιστεί στις «μικρές» εθνικές, ενώ συμμετείχε και στο πρόσφατο ταξίδι της Εθνικής Ανδρών στην Αυστραλία», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ