aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Μπαμ» με Μόρα ο Παναιτωλικός!

Τον επαναπατρισμό του Βαγγέλη Μόρα, μετά από δέκα συνεχόμενα χρόνια στο εξωτερικό, πέτυχε ο Παναιτωλικός! Τα «καναρίνια» έχουν έρθει σε συμφωνία με τον 36χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος θα πρέπει ήδη να λογίζεται ως ποδοσφαιριστής τους. Μία μεταγραφή που ανεβάζει επίπεδο τα μετόπισθεν των Αγρινιωτών, καθώς ο πολύπειρος στόπερ έχει θητεύσει επί μια δεκατία στο τοπ επίπεδο της Ιταλίας.

Υπενθυμίζεται πως ο Μόρας ξεκίνησε την καριέρα του στην Λάρισα, πήγε Προοδευτική, ΑΕΚ και το 2007 έφυγε για Ιταλία. Επί μια τετραετία αγωνίστηκε στην Μπολόνια, μετακόμισε… για λίγο στη Σουόνσι κι εν συνεχεία φόρεσε τις φανέλες των Τσεζένα, Βερόνα και Μπάρι. Με την τελευταία είχε πέρσι 24 συμμετοχές. Το deal είναι οριστικό και κατά τη διάρκεια της Πέμπτης θα πέσουν οι σχετικές υπογραφές, αφού απόψε φεύγει από Ιταλία ο Έλληνας άσος για να μεταβεί στο Αγρίνιο και να «κλείσει» τη μεταγραφή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ