aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜπάχαλο στον ΠΑΟΚ: Αιχμές από τη σύζυγο του Βαρέλα για Κρέσπο και Ίνγκασον (pic)

Μπάχαλο στον ΠΑΟΚ: Αιχμές από τη σύζυγο του Βαρέλα για Κρέσπο και Ίνγκασον (pic)

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην Αθήνα από τον Παναθηναϊκό με 2-1, με την εμφάνιση του Δικεφάλου να φέρνει την αντίδραση της…γυναίκας του Βαρέλα!

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 2-1 από τον Παναθηναϊκό φέρνοντας γκρίνια στις τάξεις της ομάδας. Η… σύζυγος του Βαρέλα πήρε θέση για την αμυντική συμπεριφορά του Δικεφάλου στο ντέρμπι.

Με ανάρτησή της στα social media η Άντρια Βαρέλα εξέφρασε την απογοήτευσή της για την εμφάνιση των «ασπρόμαυρων». Όπως ανέφερε η ίδια, με ειρωνική διάθεση «λάθη του Φερνάντο που τους αφήνει να περάσουν ξανά». Θυμίζουμε πως ο Βαρέλα παρέμεινε στον πάγκο σε όλο το παιχνίδι, χωρίς να τον χρησιμοποιεί ο Πάμπλο Γκαρσία.

Με αυτό τον τρόπο άφησε αιχμές για την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας και συγκεκριμένα για τους Κρέσπο και Ίνγκασον. Στη δημοσίευσή της φωτογράφησε τη φάση του δεύτερου γκολ των «πρασίνων», όπου διακρίνεται ο Ισπανός στόπερ. Λίγο αργότερα αποφάσισε να την «κατεβάσει» από τον προσωπικό της λογαριασμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ