aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑστέρας Τρίπολης: Καθάρισαν τον αγωνιστικό χώρο από το χιόνι μέσα σε μόλις δυο ώρες (Πριν...

Αστέρας Τρίπολης: Καθάρισαν τον αγωνιστικό χώρο από το χιόνι μέσα σε μόλις δυο ώρες (Πριν & μετά pics)

Σε διάστημα μόλις δύο ωρών, οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης κατάφεραν να καθαρίσουν τον αγωνιστικό χώρο του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», ώστε να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τον αγώνα των Αρκάδων με τον Παναιτωλικό στις 17:15.

Το πρωί του Σαββάτου (16/01) το γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης, «ντύθηκε» στα λευκά.

Οι άνθρωποι της ομάδας είχαν ξεκινήσει από νωρίς τις διαδικασίες προκειμένου να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος και να είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Τελικά, σε διάστημα μόλις δύο ωρών οι προσπάθειες όλων στέφθηκαν με επιτυχία κι έτσι, εκτός απροόπτου, η αναμέτρηση με τα «καναρίνια», θα διεξαχθεί κανονικά στις 17:15.

Στο «Κολοκοτρώνης» βρέθηκε τόσο ο πρόεδρος των «κιτρινομπλέ», Γιώργος Μποροβήλος όσο και οι αντιπρόεδροι του συλλόγου, Δημήτρης Κενές και Δημήτρης Μποροβήλος και συντόνισαν την όλη διαδικασία.

Το πριν:

Το μετά:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ