aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος: Τα «αστέρια» ήταν στην άμυνα

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος: Τα «αστέρια» ήταν στην άμυνα

Δυο κεντρικοί αμυντικοί, ο Πασαλίδης για τον Αστέρα και ο Ρισβάνης για τον Ατρόμητο… ντύθηκαν φορ, σκόραραν και… υπέγραψαν το 1-1 της Τρίπολης!

Ισόπαλο 1-1 ήρθε το παιχνίδι της… έβδομης θέσης ανάμεσα σε Αστέρα και Ατρόμητο με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να πάρουν τη νίκη και τα γκολ να σημειώνουν οι στόπερ τους! Ο Πασαλίδης έκανε το 1-0, ο Ρισβάνης διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Το παιχνίδι άρχισε με τον Ατρόμητο να χάνει δύο καλές ευκαιρίες πριν την συμπλήρωση 30 λεπτών. Συγκεκριμένα, στο 28′ μια κεφαλιά του Γούτα έφυγε άουτ και στο 29′, ο Ανδρούτσος μετά από λάθος του Ματρικάρντι δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ α τετ τον Παπαδόπουλο και το 0-0 έμεινε.

Ό,τι δεν μπόρεσε να πετύχει ο Ατρόμητος σε αυτές τις δύο φάσεις, το έκανε ο Αστέρας στην πρώτη του καλή φάση. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Λουίς Φερνάντεθ, οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων έχασαν τον Πασαλίδη κι αυτός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Τεράστια ευκαιρία ο Μανούσος, ισοφάρισε ο Ρισβάνης
Οι Περιστεριώτες δεν πτοήθηκαν μετά το γκολ που δέχτηκαν και απείλησαν με τον Μανούσο να χάνει μοναδική ευκαιρία στο 36′, στέλνοντας την μπάλα άουτ σε τετ α τετ με τον Παπαδόπουλο. Τελικά το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 45′.

Εκτέλεση φάουλ του Γκάλο, ο ίδιος είχε ισοφαρίσει σε παρόμοιο λεπτό την Λαμία, ο Ρισβάνης πήρε την κεφαλιά προλαβαίνοντας τον Παπαδόπουλο κι έκανε το 1-1, στέλνοντας τις δυο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Έψαξαν το γκολ, αλλά έμειναν στις ευκαιρίες!
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας μπήκε πιο δυνατά κι απείλησε στο 48′ με τον Ριέρα, αλλά ο Κιβρακίδης τελευταία στιγμή πρόλαβε και με προβολή έσωσε την ομάδα του. Ο Μανδάς μπλόκαρε το γύρισμα του Ριέρα ο οποίος μπήκε… φορτσάτος στο παιχνίδι.

Ο Ατρόμητος απείλησε από την πλευρά του για πρώτη φορά στο δεύτερο ημίχρονο στο 60′, με τον Γκάλο να βρίσκει τον Ρισβάνη όπως και στη φάση του γκολ της ομάδας τους, αλλά τον δεύτερο με προβολή να στέλνει την μπάλα άουτ. Έξι λεπτά αργότερα, ο Αστέρας έφτασε κοντά στο 2-1, αλλά η σέντρα σουτ του Τασουλή σταμάτησε στο δοκάρι και στον Μανδά.

Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο 76′ ο Ντέλετιτς έπιασε ένα ωραίο μακρινό σουτ, με τον Μανδά να απομακρύνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Αστέρας απείλησε ξανά, με νέο σουτ του Ντέλετιτς να φεύγει αυτή τη φορά άουτ.

Αυτή ουσιαστικά ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στην αναμέτρηση, με το 1-1 να μένει μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ματρικάρντι, Πασαλίδης, Τασουλής, Μουνάφο (46′ Μπόρχα Φερνάντεζ), Μπελόκ (90+2′ Αντζουλάς), Σίτο (46′ Ριέρα), Ντέλετιτς (79′ Τζίμας), Λουίς Φερνάντεθ (87′ Μαρκ Φερνάντεζ), Μπαράλες

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Κιβρακίδης, Γούτας, Ρισβάνης, Κατράνης, Χαρίσης (27′ Μπαένα), Μπουσουλάτζιτς, Γκάλο (86′ Ούμπιδες), Μανούσος (70′ Ενσικουλού), Ανδρούτσος (70′ Ραμπέλο), Βέλλιος (86′ Γιακουμάκης)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ