aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑσεμνες χειρονομίες ποδοσφαιριστών που... έδειξαν τον ανδρισμό τους

Ασεμνες χειρονομίες ποδοσφαιριστών που… έδειξαν τον ανδρισμό τους

Οι σχέσεις κερκίδας και παικτών πολλές φορές ξεπερνά τα όρια. Τόσο αυτά της λατρείας (όταν πρόκειται για αθλητή της αγαπημένης τους ομάδας), όσο και μίσους (όταν πρόκειται για αντίπαλο). Τα όρια μπορεί να ξεφύγουν σε αρκετές περιπτώσεις και ιδιαίτερα όταν ο παίκτης απαντήσει στην αντίπαλη κερκίδα όπως ο Κώστας Φορτούνης και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, που ξέφυγαν!

Ολυμπιακός – ΑΕΚ (2000-01): Νάβας. Στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ και ο Αργεντινός άσος προκαλεί με την αντίδρασή του στις αποδοκιμασίες του κόσμου. Ο Νάβας υψώνει τα δύο μεσαία δάκτυλα στην κερκίδα με τον ίδιο στην απολογία να δικαιολογεί την χειρονομία λέγοντας πως ήθελε να δείξει το σκορ!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (2007/08): Άντζας. Ο κεντρικός αμυντικός των Πειραιωτών σε μια αψιμαχία που είχε με τον Εντόι δέχτηκε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε. Όλο το γήπεδο εκείνη τη στιγμή φώναζε το σύνθημα: «Άντζα κερατά» με τον παίκτη του Ολυμπιακού να… απαντάει με το μεσαίο του δάχτυλο, ξύνοντας και καλά το κεφάλι του!

ΑΕΚ – Ολυμπιακός (2010/11): Χολέμπας. Ο Χοσέ Χολέμπας παραδειγματίστηκε από τον Φερνάντο Νάβας και δέκα χρόνια αργότερα έκανε την ίδια χειρονομία. Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού σε αναμέτρησης της ομάδας του με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ το 2010, έκανε την γνωστή χειρονομία του πρώην παίκτη της Ένωσης. Με την λήξη του ημιχρόνου και ενώ πήγαινε προς τα αποδυτήρια ανύψωσε τα μεσαία δάκτυλα των χεριών του προς τον κόσμο της Ένωσης.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (2010/11): Γκαρσία. Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ και φτάνει σε μια άνετη νίκη με 3-0. Ο Κέβιν Μιραλάς εκτελεί δύο φορές με τον Ρόμενταλ να βάζει το κερασάκι στην τούρτα με τον διαιτητή Παμπορίδη να αποβάλει τον Ίβιτς, και τον Πάμπλο Γκαρσία να κάνει άσεμνη χειρονομία προς τον κόσμο του Ολυμπιακού.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (2013/14): Σαλίνο. Λίγο πριν το τέλος του αγώνα στην Τούμπα, σε ένα πλάγιο που κέρδισε ο Ολυμπιακός στις καθυστερήσεις ο Σαλίνο προτάσσει το μεσαίο δάχτυλο προς τους οπαδούς των γηπεδούχων, αλλά η χειρονομία του δεν έπεσε στην αντίληψη του Κάκου.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (2014/15): Περέιρα. Στο ντέρμπι της Λεωφόρου η κατάσταση ξέφυγε για τα καλά σε ένα ματς που παραλίγο να τιναχτεί στον αέρα. Με τις φωτοβολίδες να πέφτουν βροχή χωρίς καμιά λογική ο Περέιρα βρέθηκε μπροστά στο πέταλο της «13» κι έκανε κινήσεις με τα χέρια του στο στυλ «ελάτε, ελάτε»! Η «φωτιά» άναψε. Το… κάγκελο έσπασε, οπαδοί του Παναθηναϊκού μπούκαραν στο γήπεδο και πήραν στο κυνηγητό τον τεχνικό του Ολυμπιακού μαζί με όλα τα μέλη της αποστολής που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο γήπεδο, μεταξύ των οποίων ο Αντώνης Νικοπολίδης και κάποιοι παίκτες!

ΑΕΚ – Ολυμπιακός (2014/15): Κασάμι. Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου την σεζόν 2014-15. Ο Χάρα σκοράρει το γκολ που δίνει την πρόκριση στους Πειραιώτες και ο Κασάμι γυρίζει στον κόσμο της ΑΕΚ και δείχνει τα γεννητικά του όργανα.

Παναθηναϊκός – Κέρκυρα (2016/17): Λέτο: Ο Παναθηναϊκός σε ένα ματς ειδικών συνθηκών επικρατεί με 1-0 με γκολ-κεφαλιά του Λέτο με τον Αργεντινό άσο να πανηγυρίζει δείχνοντας τα γεννητικά του όργανα. Αργότερα όπως έγινε γνωστό ο Λέτο τα είχε πάρει από το πρώτο ημίχρονο με έναν οπαδό, ο οποίος τον έβρισε μετά από μια προσπάθεια που έκανε και το κρατούσε μανιάτικο και μόλις σημείωσε το γκολ γύρισε κι έκανε την συγκεκριμένη χειρονομία.

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος (2016/17): Πέλκας. Ο ΠΑΟΚ τα βρίσκει σκούρα κόντρα στον Πανιώνιο και την λύση δίνει ο Δημήτρης Πέλκας στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων σημειώνοντας το νικητήριο γκολ. Ο 23χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός αρχικά κάλυψε με το χέρι τα μάτια του και στη συνέχεια με το δεξί χέρι έπιασε τα γεννητικά όργανα και άρχισε να τα επιδεικνύει.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (2017/18): Χιμένεθ. Κατά την διάρκεια του αγώνα δημιουργείται ένταση μεταξύ Βιγιαφάνιες και Λόπες με αποτέλεσμα την αποβολή του Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός συμμετείχε στην ένταση ζητώντας από τον διαιτητή την αποβολή του Αργεντινού αλλά έκανε και άσεμνη χειρονομία προς τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού κάτι το οποίο φάνηκε στην κάμερα της Nova.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ