aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑσχολείται κι ο Μελισσανίδης με Σκόκο

Ασχολείται κι ο Μελισσανίδης με Σκόκο

Φαίνεται πως αυτό το καλοκαίρι το σύνηθες τα τελευταία χρόνια σενάριο επιστροφής του Νάτσο Σκόκο στην ΑΕΚ δεν είναι… επιστημονικής φαντασίας. Κι αυτό γιατί όπως προκύπτει η «Ένωση» και θέλει, αλλά και μπορεί να ξαναφέρει τον 32χρονο μεσοεπιθετικό στην Ελλάδα. Όχι ότι είναι εύκολο, αλλά τουλάχιστον θα προσπαθήσει. Ήδη, ουσιαστικά, το προσπαθεί, καθώς έχει έρθει σε επαφή με τον Έλληνα εκπρόσωπό του (Παύλο Διαννή) και την υπόθεση τη χειρίζεται προσωπικά και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ατού της ΑΕΚ στην προσπάθειά της να αποκτήσει τον Σκόκο είναι τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Νιούελς Ολντ Μπόις. Ο σύλλογος χρωστά περί τους πέντε μήνες στον Αργεντινό άσο (οι αποδοχές του είναι κοντά στις 600.000 το χρόνο) και ο πρόεδρος της ομάδας τόνισε πως αν και δεν έχει πρόθεση να τον πουλήσει, ίσως αναγκαστεί να το κάνει αν το θελήσει και ο ίδιος. «Φως» στα οικονομικά της Νιούελς Ολντ Μπόις δεν φαίνεται στον ορίζοντα και στην Αργεντινή εκτιμούν πως θα είναι πολύ δύσκολο ως αδύνατο να παραμείνουν στην ομάδα ΚΑΙ ο Σκόκο, αλλά ΚΑΙ ο Μάξι Ροντρίγκες που έχουν τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην ομάδα.

Υπάρχει, όμως, και το «αλλά» στην υπόθεση. Ο Σκόκο δεν πρόκειται να βάλει το μαχαίρι στο λαιμό της Νιούελς απαιτώντας την πώλησή του με ευτελές ποσό. Πρόκειται, άλλωστε, για την αγαπημένη του ομάδα και αν υπάρχει περίπτωση να φύγει, θεωρείται δεδομένο πως θα φροντίσει να φέρει στα ταμεία της ένα ευσεβές ποσό για να καλυφθούν οι πολλές «τρύπες» που υπάρχουν. Το θέμα είναι ποιο θα είναι το ύψος του συγκεκριμένου ποσού και αν η ΑΕΚ θα κρίνει σκόπιμο να το διαθέσει για έναν παίκτη δεδομένης ποιότητας μεν, αλλά που εδώ και δέκα μέρες έχει ήδη κλείσει τα 32.

Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ δεν πρόκειται να αφήσει τη συγκεκριμένη περίπτωση να γίνει σίριαλ. Άλλωστε ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει να έχουν καλυφθεί οι αναγκαιότητες του ρόστερ μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ