aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αρνητική επίδοση 35ετίας!

Ούτε στη Λαμία κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης μακριά από το γήπεδό του ο Παναθηναϊκός, έχοντας μαζέψει μόλις δύο βαθμούς στις τέσσερις φετινές της εξόδους. Για εντέκατο σερί εκτός έδρας παιχνίδι (2-4-5) μάλιστα, οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνά τους, από το 0-5 επί του Αστέρα στις 18 Φλεβάρη, ισοφαρίζοντας το αρνητικό ρεκόρ της περιόδου 1982-83. 

Την ώρα, ο Παναθηναϊκός μπαίνει από το ερχόμενο Σάββατο και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (κι ενώ παρεμβάλλεται αύριο το ματς Κυπέλλου με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα) σε μια δύσκολη όσο και κρίσιμη περίοδο. Αφενός αγωνιστικά, αφού μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου αντιμετωπίζει εντός έδρας Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Πανιώνιο και εκτός έδρας Αστέρα, Ατρόμητο, ΠΑΟΚ και Ξάνθη.

Κυρίως όμως εξωαγωνιστικά, αφού μπορεί τα χρήματα από την πώληση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου να κλείνουν κάποιες «τρύπες», αλλά δεν αρκούν. Χθες τέθηκαν στη διάθεση και όσων δεν είναι μέλη της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και αναμένεται να εξαντληθούν.

Στην ΠΑΕ αισιοδοξούν πως οι καθαρές εισπράξεις θα φτάσουν ή και θα ξεπεράσουν τις 130.000 ευρώ και φυσικά θα γίνει προσπάθεια και θα ληφθούν μέτρα για να μην υπάρξουν παρατράγουδα που θα έχουν συνέπεια τιμωρία που μπορεί να είναι από πρόστιμο μέχρι και κεκλεισμένων των θυρών κι ενώ το επόμενο εντός έδρας ματς είναι αυτό με την ΑΕΚ, από το οποίο επίσης υπάρχουν προσδοκίες για οικονομικές ανάσες από τα έσοδα.

Τέλος, χωρίς τον Όμρι Άλτμαν θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό το ερχόμενο Σάββατο. Όπως και ο Μολέδο, έτσι και ο 23χρονος Ισραηλινός, τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ