aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αρνείται να δώσει την ΠΑΕ

Πρόταση στον Σπύρο Παπαθανασάκη, προκειμένου να παραδώσει τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος σε επιτροπή ατόμων της οικογένειας του Ηρακλή, κατατέθηκε χθες με πρωτοβουλία του προέδρου του ιδρυτικού σωματείου της ΠΑΕ, Γιάννη Παπαδόπουλου.

Μεταξύ άλλων στην κίνηση αυτή συμμετέχουν οι Θόδωρος Παπαδόπουλος και Νίκος Υψηλάντης, που τόνισαν στον ομογενή επιχειρηματία ότι στόχος τους είναι να παραμείνουν οι εναπομείναντες παίκτες, ενώ δεσμεύτηκαν ότι θα τον ενημερώνουν για κάθε τους κίνηση. Δύσκολα, πάντως, φαίνεται ότι ο Σπύρος Παπαθανασάκης θα απαντήσει θετικά, καθώς σύμφωνα με το πρώην μέλος της διοίκησης, Χρήστο Αντωνέλη, παραδέχτηκε ότι δεν θέλει να παραχωρήσει την ΠΑΕ Ηρακλής.

Ακόμα, με τα υπάρχοντα δεδομένα παρελθόν από τον Ηρακλή αναμένεται να αποτελέσει ο Μιχάλης Μπουκουβάλας. Ο αρχηγός του Ηρακλή έχει δεχτεί προτάσεις από τουλάχιστον τρεις ομάδες της Super League και σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει, αν δεν αλλάξει δραματικά η κατάσταση. Το ίδιο ισχύει και για τον Αριστοτέλη Καρασαλίδη, το συμβόλαιο του οποίου με τον Ηρακλή ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ