aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΆρης Θ.: Το ελκυστικό πακέτο του Νταμπό

Άρης Θ.: Το ελκυστικό πακέτο του Νταμπό

Ο Αντρέ Γκρέι είναι δικαιωματικά το πιο ηχηρό όνομα απο τις μέχρι τώρα κινήσεις του Αρη. Εχει το… background αλλά και το πλεονέκτημα ότι αγωνίζεται στην επίθεση. Ο Μπράιαν Νταμπό από την άλλη που είναι ήδη από χθες στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ώστε να καλύψει το κενό που άφησαν Σάσα και Εντιαγέ, μπορεί να μην παίρνει απολαμβάνει την ίδια δημοτικότητα αυτό όμως δεν αποκλείεται στην πορεία να αλλάξει.

Ο 30χρονος με καταγωγή απο την Μπουρκίνα Φάσο διαθέτει ένα πολύ ελκυστικό πακέτο αγωνιστικών χαρακτηριστικών που εφόσον επιβεβαιωθούν στη συνέχεια στο χορτάρι ενδέχεται να αλλάξουν την φυσιογνωμία της μεσαίας γραμμής του Αρη.

Καταρχάς προσθέτει όγκο που τον έχει ανάγκη η ομάδα του Μπούργος στο νευραλγικό αυτό χώρο αφού έχει ύψος 1,87 και είναι καλό κορμί. Λόγω θέσης (παίζει και στο έξι και στο οκτώ) έχει φροντίσει να ισορροπεί ανάμεσα στο αμυντικό και επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού του. Και τις άμυνές του θα κάνει κοινώς αλλά και στην επιθετική ανάπτυξη θα συνεισφέρει.

Η ταχύτητά του είναι αρκετά ικανοποιητική όπως και η τεχνική του κατάρτιση. Στα συν, το γεγονός ότι διαθέτει έντονη προσωπικότητα, απότοκο των παραστάσεων απο καλά πρωταθλήματα και αξιόλογες ομάδες.
Με λίγα λόγια, μαζί με τον Ντιόπ, και τον Ντουκουρέ, στα χαρτιά τουλάχιστον και δίχως να τους έχουμε δει ακόμη, φαντάζουν με το καλημέρα, ένα πολύ αθλητική και ελκυστική τριπλέτα στη μεσαία γραμμή. Ιδωμεν…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ