aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΆρης Θ.: Επιστροφή στις προπονήσεις, ανέβασε ρυθμό ο Κάτσε

Άρης Θ.: Επιστροφή στις προπονήσεις, ανέβασε ρυθμό ο Κάτσε

Διακοπές… τέλος για τους παίκτες του Άρη, που επανήλθαν στις προπονήσεις σήμερα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τζέγκο, ενώ ο Κάτσε ανέβασε ρυθμούς.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Άρη. Η σημερινή προπόνηση, που ήταν η πρώτη μετά τα Χριστούγεννα, έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, ακολουθώντας πρόγραμμα επανένταξης (ενεργοποίηση και αερόβια προπόνηση με τρεξίματα και για τα δύο γκρουπ).

Ο Έργκυς Κάτσε (θλάση στον δικέφαλο μηριαίο) ανέβασε ρυθμό και συμμετείχε σε κομμάτι της προπόνησης, ενώ ο Τζέιμς Τζέγκο, που έχει ένα χτύπημα στον αστράγαλο, “σουβενίρ” από το παιχνίδι με τον Ο.Φ.Η., ακολούθησε -προληπτικά- ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Δευτέρα, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ