aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΆρης Θ.: Ανακούφιση για Πάλμα ο οποίος τη «γλίτωσε» με κάκωση

Άρης Θ.: Ανακούφιση για Πάλμα ο οποίος τη «γλίτωσε» με κάκωση

Καθησυχαστικά είναι τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Λούις Πάλμα καθώς ο 22χρονος υπέστη κάκωση και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί στις προσεχείς ημέρες.

Ο Λούις Πάλμα αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο του «Κλ. Βικελίδης» έπειτα από τον τραυματισμό του στον δεξί αστράγαλο. Υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία η οποία διέψευσε την αρχική εκτίμηση περί διαστρέμματος καθώς διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάκωση στην περιοχή της δεξιάς ποδοκνημικής.

«Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο Λουίς Πάλμα. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής που έκανε ο 22χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα, ο οποίος τραυματίστηκε στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό (αποχώρησε με φορείο από το γήπεδο), υπέστη κάκωση στην περιοχή της δεξιάς ποδοκνημικής.

Ο Λουίς Πάλμα εξετάστηκε και σήμερα από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Νίκο Ξυλούρη, ενώ καθημερινά θα γίνεται επαναξιολόγηση της κατάστασής του», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Άρης. Αναλόγως της πορείας της υγείας του θα αποφασιστεί και η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ