aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΆρης - Ολυμπιακός 1-1: «Αυτοκτονία» και χαμένη ευκαιρία

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: «Αυτοκτονία» και χαμένη ευκαιρία

Πέταξε το… ευρωπαϊκό εισιτήριο από τα χέρια του ο Άρης! Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχασε απίθανη ευκαιρία να πάρει τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό και να αγκαλιάσει την Ευρώπη, έχοντας χαμένο πέναλτι και δοκάρι στο φινάλε για να μείνει στο 1-1.

Απίστευτη αυτοκτονία των «κίτρινων» που συνεχίζουν να έχουν την κατάσταση στα χέρια τους αναφορικά με τη συμμετοχή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη νέα σεζόν, αλλά αν είχαν πάρει το τρίποντο σήμερα θα έψαχναν μια νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια.

Ο Μάνος είχε βάλει μπροστά στο σκορ τον Άρη πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο του ματς, με τον Φορτούνη στο 82′ να φέρνει το ματς στα ίσα. Ωστόσο, το παιχνίδι είχε μπόλικο… ψωμί ακόμα, με τον Γκάμα να αστοχεί σε πέναλτι στο 89′ και τον Σίλβα να έχει δοκάρι στο 90ο λεπτό!

Στους 59 βαθμούς πλέον οι Θεσσαλονικείς, παρέμειναν έστω και προσωρινά πάνω από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ενώ ο πρωταθλητής Ολυμπιακός είναι στους 83!

Δύο δοκάρια στο πρώτο εικοσάλεπτο οι «ερυθρόλευκοι», που είχαν τον έλεγχο αλλά δυσκολεύονταν σημαντικά να δημιουργήσουν και να απειλήσουν την εστία του Κουέστα, και έβγαλαν προβλήματα ομοιογένειας στο πρώτο 45λεπτο λόγω των πολλών αλλαγών του Πέδρο Μαρτίνς στην ενδεκάδα.

MVP: Ο Σάσα ήταν όλα τα λεφτά! Ο Βραζιλιάνος χαφ έκανε απίθανο παιχνίδι, κυρίως ανασταλτικά αλλά ήταν ίσως και ο μοναδικός που τραβούσε τον Άρη στην επίθεση, ενώ πατούσε συχνά-πυκνά περιοχή και απειλούσε. Εμφάνιση που αγγίζει το… δέκα, εάν η ομάδα του είχε καταφέρει να κερδίσει!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ