aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αρέσει στον ΠΑΟΚ ο Κριστιάν Ατσού

Ο ΠΑΟΚ κινείται σε φουλ ρυθμούς στα μεταγραφικά του και ένα από τα ονόματα που φέρονται να απασχολούν τον Λούμπος Μίχελ και τους συνεργάτες του είναι αυτό του Κριστιάν Ατσού. Ο 24χρονος Γανέζος εξτρέμ (μπορεί να παίξει τόσο στα άκρα όσο και στον άξονα στη γραμμή κρούσης) έχει δεχθεί κρούση από τον ΠΑΟΚ.

Φέτος αγωνίστηκε στη Μάλαγα και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τον παρακολούθησαν στα ταξίδια που κάνουν κατά καιρούς στην Ευρώπη, ωστόσο ανήκει στην Τσέλσι. Αυτό το καλοκαίρι έχει όμως τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί μόνος του τη μεταγραφή του, καθώς υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του με τη λονδρέζικη ομάδα (ανήκει από τη σεζόν 2013-2014).

Έχει αγωνιστεί δανεικός ακόμη στην Φίτεσε, την Έβερτον, την Μπόρνμουθ, ενώ πριν από την Τσέλσι ανήκε στην Πόρτο και έπαιξε στην Ρίο Αβε.Φέτος, συμμετείχε σε 26 επίσημα παιχνίδια (24 στο πρωτάθλημα και 2 στο Κόπα ντελ Ρέι) και σημείωσε 5 γκολ.

Επίσης, έχει αγωνιστεί σε 44 παιχνίδια με την Εθνική ομάδα με Γκάνας και έχει σημειώσει 9 γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ