aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑρέσει στην ΑΕΚ ο Χάντσκο, παρακολουθείται εδώ και καιρό ο παίκτης

Αρέσει στην ΑΕΚ ο Χάντσκο, παρακολουθείται εδώ και καιρό ο παίκτης

Επιβεβαιώνονται τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο Νταβίντ Χάντσκο είναι στο στόχαστρο της ΑΕΚ. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Livesport, ο Ιλια Ίβιτς έχει στη μεταγραφική λίστα του τον παίκτη ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στην Σπάρτα Πράγας ενώ ανήκει στη Φιορεντίνα.

Ο Ίβιτς γνωρίζει λεπτομέρειες για την περίπτωσή του 22χρονου παίκτη ο οποίος αγωνίζεται ως ακραίος μπακ αλλά και ως κεντρικός, με την ιδανική θέση για αυτόν να είναι αυτή του αριστερού στόπερ σε μια τριάδα αμυντικών.

Η ΑΕΚ μέσω του Ιβιτς παρακολουθεί την περίπτωση του Χάντσκο μη έχοντας κάνει κάποια κίνηση ακόμη. Κάτι τέτοιο θα συμβεί μόνο εάν δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του ο Τσιγκρίνσκι ή εάν παρουσιαστούν επιπλοκές με την παραμονή του Βράνιες.

Ο Χάντσκο ανήκει στην Φιορεντίνα η οποία έχει θέσει το ποσό των πέντε εκατομμυρίων ευρώ ως τιμή για την απόκτηση των δικαιωμάτων του παίκτη μετά τον δανεισμό. Αντίστοιχα εάν αποφασίσει η ΑΕΚ να κινηθεί για την απόκτησή του τότε θα αυτό θα γίνει με δανεισμό με την επιλογή για αγορά των δικαιωμάτων του από την ιταλική ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ