aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑρέσει ο Μπενίτο, στα υπόψη και ο Βαρέλα

Αρέσει ο Μπενίτο, στα υπόψη και ο Βαρέλα

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην αναζήτηση δύο δεξιών μπακ, καθώς οι Αποστολάκης και Βαγιαννίδης αποχωρούν, ενώ πιθανότατα το ίδιο θα συμβεί και με τον Γιόχανσον. Στη λίστα του Τσάβι Ρόκα βρίσκεται το όνομα του Αλμπέρτο Μπενίτο. Ο 28χρονος άσος της Αλμπαθέτε μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και παρότι το κασέ του είναι αρκετά «αλμυρό» (240.000 ευρώ) αρέσει πολύ.

Διακρίνεται για την ταχύτητα και τα ανεβάσματά του, ενώ βρίσκεται στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία και προέρχεται από γεμάτες σεζόν. Φέτος μέχρι την επ’ αόριστον διακοπή στην Segunda Division είχε 28 συμμετοχές, όλες σαν βασικός και χωρίς να αντικατασταθεί.

Ο Μπενίτο φέρεται να επιθυμεί να αποχωρήσει από την δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας όπου μετρά πάνω από 100 συμμετοχές, αλλά δύσκολα θα βρει κάποιο συμβόλαιο στην La Liga και ο Παναθηναϊκός είναι πιθανό να προχωρήσει σε επαφή μαζί του.

Ο Τσάβι Ρόκα εξετάζει παίκτες και για το αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει ο Εμάνουελ Ινσούα. Μια από τις επιλογές είναι ο Φρανθίσκο Βαρέλα, ο 26χρονος άσος που έχει συμβόλαιο με την Μπελενένσες ως το 2022. Φέτος ο Ισπανός άσος, που είχε περάσει και από την Μπέτις (14 εμφανίσεις στη La Liga) είχε μόλις 9 συμμετοχές και εφόσον μείνει ελεύθερος μπορεί να απασχολήσει σοβαρά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ