aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑρχηγού απόντος για βήμα Ευρώπης ο Παναθηναϊκός

Αρχηγού απόντος για βήμα Ευρώπης ο Παναθηναϊκός

Επιστροφή στις νίκες και στην πεντάδα της Super League θέλει ο Παναθηναϊκός, που απόψε (19:00) υποδέχεται τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ για την 14η αγωνιστική.

Οι «πράσινοι» μετρούν μόλις μία νίκη στα έξι τελευταία ματς πρωταθλήματος και παρότι υπάρχει το ελαφρυντικό του πολύ δύσκολου προγράμματος, δεν θέλουν να έχουν άλλες απώλειες.

Το έργο τους περιπλέκεται καθώς για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο αρχηγός της ομάδας δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο κι έμεινε εκτός αποστολής.

Ο Γιώργος Δώνης πιθανότατα θα επιλέξει το 4-3-3 με τον γιο του, Χρήστο, σε ρόλο αμυντικού χαφ, και τους Κάτσε-Θεοδωρίδη εσωτερικούς μέσους. Ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, με τον Γιόχανσον, που επιστρέφει, στο δεξί και τον Ινσούα στο αριστερό άκρο, ενώ οι Κολοβέτσιος και Μαυρομμάτης θα είναι τα δύο στόπερ. Μπουζούκης και Χατζηγιοβάννης θα υποστηρίζουν τον Μακέντα που θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Το συγκεκριμένο σύστημα μπορεί να μετατραπεί σε 4-2-3-1 ή 4-4-2. Στην πρώτη περίπτωση, ο Χατζηθεοδωρίδης θα περάσει σε ρόλο αριστερού εξτρέμ, ενώ στη δεύτερη ο Μπουζούκης θα είναι στην κορυφή του ρόμβου και ο Χατζηγιοβάνης θα παίξει δίπλα στον Μακέντα.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού, πέρα από τους προαναφερθέντες περιλαμβάνει και τους εξής παίκτες: Ξενόπουλος, Οικονόμου, Πούγγουρας, Στάικος, Τζανδάρης, Βέργος και Καμπετσής.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 22 φορές για το πρωτάθλημα με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό και οι «πράσινοι» μετρούν 16 νίκες, δύο έχουν οι Περιστεριώτες, ενώ τέσσερα ματς έληξαν ισόπαλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ