aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αποτελείωσε την ΑΕΛ ένα δικό της παιδί!

Πώς τα φέρνει καμιά φορά η ζωή! Η ΑΕΛ είχε παραχωρήσει δανεικό το καλοκαίρι τον Γιώργο Γιαννιτσάνη στα Τρίκαλα και σήμερα ο 22χρονος εξτρέμ σκόραρε εναντίον της, έδωσε τη νίκη στην ομάδα του και άφησε αυτή που ανήκει, εκτός συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας. Πέρασαν στους «16» ως δεύτεροι -πίσω από τον ΠΑΟΚ- οι «σακαφλιάδες».

Το ματς είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός γειτονικού ντέρμπι. Πάθος και ένταση κυριαρχούσαν στον αγωνιστικό χώρο, με τις φάσεις να μην είναι τόσες πολλές! Σε αυτό, βέβαια, έπαιξε ρόλο και ότι τα Τρίκαλα περνούσαν στην επόμενη φάση και με την ισοπαλία και έπαιξαν πιο… σφιχτά! Ωστόσο, οι μεγαλύτερες ευκαιρίες στο ματς ήρθαν από το 80’ και μετά. Σε αυτό το λεπτό η ΑΕΛ άγγιξε το γκολ αλλά ο Μαρουκάκης έκανε κακό πλασέ από καλή θέση μέσα από την περιοχή και ένα λεπτό μετά ο Στεφάνοβιτς -για λογαριασμό των Τρικάλων-, σούταρε άουτ. Στο 83ο λεπτό δε, οι «βυσσινί» είχαν την καλύτερή τους φάση.

Ο Ντέλετιτς έκανε το σουτ από τα όρια της περιοχής, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Σιδεράκη και στην επαναφορά ο Ντοντό σούταρε άουτ! Η ΑΕΛ ήταν όλη μπροστά, πίεζε για το γκολ της πρόκρισης και εν τέλει το πλήρωσε στο 90’. Ο Γιαννιτσάνης έφυγε μόνος του απέναντι από τον Καβουσάκη, τον πέρασε και από πλάγια θέση με σουτ διαμόρφωσε το 1-0, που έμεινε μέχρι το φινάλε.

Τρίκαλα: Σιδεράκης, Νικολακάκης, Γκόλιας, Βέρτζος, Λεάντρο, Μουμίν, Ριζογιάννης, Μίνγκας (50? Γιαννιτσάνης), Μπαϊκαρά, Στεφάνοβιτς (85? Σαρακατσάνος), Κουσκουνάς (68? Δουκάκης).

ΑΕΛ: Καβουσάκης, Γκόλιας, Φατιόν, Φάρκας, Κοντόρ, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος (55? Ντοντό), Ναβάρο (55? Ουρτάδο), Μαρουκάκης, Κουτσιανικούλης (75? Καπός), Ντέλετιτς.

Η βαθμολογία

  1. ΠΑΟΚ 7 (9-0)
  2. Τρίκαλα 7 (6-0)
  3. ΑΕΛ 3 (2-4)
  4. Πανελευσινιακός 0 (1-14)

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ