aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑποστολάκης: «Εύχομαι το 2020 να φέρει ένα νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό»

Αποστολάκης: «Εύχομαι το 2020 να φέρει ένα νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό»

Την ευχή του το νέο έτος να του φέρει ένα νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό έκανε ο Κώστας Αποστολάκης, με τον νεαρό μπακ να αναφέρει πως ο στόχος της ομάδας είναι να διεκδικήσει έναν τίτλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη γιορτή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Είναι μία πολύ ωραία γιορτή. Και πέρυσι είχε κόσμο και φέτος πολύ περισσότερο και ελπίζουμε να τους κάνουμε χαρούμενους».

Για το συμβόλαιο: «Ελπίζω το 2020 να φέρει ένα νέο συμβόλαιο. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις, δεν έχει νόημα να μιλάμε τώρα για αυτό. Ελπίζω ότι θα έχει αίσιο τέλος, ώστε να μπορούμε να πούμε περισσότερα».

Για το 2019: «Φεύγει μία χρονιά που για εμένα προσωπικά, ήταν μια χρονιά στην πρώτη ομάδα και ήταν θετική. Σαν ομάδα είχαμε μια μεστή χρονιά και σαν ομάδα και ατομικά εύχομαι η νέα χρονιά να είναι καλύτερη. Αυτό που θυμάμαι είναι τα συναισθήματα από το ματς με την ΑΕΚ».

Για το τι πρέπει να αλλάξει ο Παναθηναϊκός: «Πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς που αξίζουμε, γιατί αξίζουμε περισσότερους. Να είμαστε πιο αποτελεσματικοί, να έχουμε και την τύχη κάποιες φορές στο πλευρό μας, ώστε να πάρουμε βαθμούς. Δουλεύουμε πολύ σκληρά όλοι και αυτό θέλουμε να φανεί και στους βαθμούς».

Για τα παιδάκια που θέλουν έναν τίτλο: «Δεν μπορούμε να κάνουμε εικασίες. Θα προσπαθούμε σε κάθε ματς ξεχωριστά, να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να διεκδικήσουμε έναν τίτλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ