aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑπορρίφθηκε η έφεση για Κλάους Αθανασιάδη

Απορρίφθηκε η έφεση για Κλάους Αθανασιάδη

Ο Στέφανος Αθανασιάδης θα πρέπει να εκτίσει τρεις αγωνιστικές για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, καθώς απορρίφθηκε η έφεση του ΠΑΟΚ για μείωση της ποινής.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ αποβλήθηκε στο Αγρίνιο για το εκτός φάσης χτύπημα στον Χαντακιά και τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές με τον δικέφαλο να έχει ήδη δώσει δύο παιχνίδια (Λάρισα, Αστέρας) και άσκησε έφεση για να προλάβει το σημερινό ματς του Κυπέλλου με την Ξάνθη. Όμως, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ την απέρριψε και ο Κλάους μένει εκτός από το παιχνίδια στα Πηγάδια.

Αναλυτικά: H Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση και με την υπ΄ αριθμ. 10/2017 απόφασή της δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσία την έφεση του  ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Στέφανου Αθανασιάδη κατά της υπ’ αριθμ. 45/2017 απόφασης του Π.Μ.Π.Ο Super League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ