aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑπόλυτο με καρδιοχτύπι για τον Ολυμπιακό

Απόλυτο με καρδιοχτύπι για τον Ολυμπιακό

Δύο νίκες σε ισάριθμα ματς στη φετινή Σούπερ Λίγκα για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες παρότι δυσκολεύτηκαν στο εκτός έδρας ματς με τη Λαμία που διεξήχθη στο Περιστέρι αφού δεν είναι έτοιμο το «ΔΑΚ», τελικά πήραν το «τρίποντο» με σκορ 1-0.

Το μοναδικό τέρμα στο παιχνίδι σημείωσε ο Φορτούνης από την «άσπρη βούλα» στο 29’, έπειτα από παράβαση που έκανε ο Αναστασιάδης στον Πάρντο, που ήταν εξαιρετικός.Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ ήταν εξαιρετική στο πρώτο ημίχρονο, όπου δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες με μεγαλύτερη το δοκάρι του Βουό στο 35’.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς άνοιξε αρκετά αφού η Λαμία ρίσκαρε αρκετά, ενώ οι ερυθρόλευκοι έβρισκαν κενούς χώρους στην κόντρα. Στο 70’ είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μίλιτς για φάουλ στον Βάντερσον, όμως οι Πειραιώτες αμύνθηκαν σωστά και δεν επέτρεψαν στους αντίπαλους επιθετικούς να φανούν απειλητικοί.

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος(55’ Βάντερσον), Παντελιάδης (68’ Κουτρομάνος), Ασίγκμπα, Όμο, Μπλάζιτς, Πίτι, Βουό, Κουκόλης (85’ Μπουλούλης), Αναστασιάδης, Ακόστα.

Στον πάγκο: Πίτκας, Τσούκαλος, Λινάρδος, Παπαργυρίου.

Ολυμπιακός (Μπέσνικ Χάσι):
 Καπίνο, Ομάρ, Ρομαό, Ρέτσος, Μίλιτς, Οφόε, Ζιλέ, Φορτούνης (79’ Σεμπά), Μάριν (74’ Φιγκέιρας), Πάρντο, Mπεν (64’ Ανσαριφάρντ)
Στον πάγκο: Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Καρσελά, Νικολάου.

Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ