aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑπόλλων με ψυχή, «τέζαρε» τον Πανιώνιο!

Απόλλων με ψυχή, «τέζαρε» τον Πανιώνιο!

Υπάρχει ελπίδα στον πλανήτη… Απόλλων; Η Ελαφρά Ταξιαρχία στην καλύτερή της φετινή εμφάνιση, επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, παίρνοντας το πρώτο της διπλό στο φετινό πρωτάθλημα!

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ ήταν ψυχωμένη, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και ήταν αυτή που είχε τις καλύτερες ευκαιρίες σε όλο το ματς, παίρνοντας μια δίκαιη νίκη κόντρα στον απογοητευτικό Πανιώνιο που ήθελε αλλά δεν… μπορούσε!

Ο Βαφέας πέτυχε το μοναδικό τέρμα με καρφωτή κεφαλιά στο 73ο λεπτό, ενώ ήταν πρωταγωνιστής και σε μια φάση στο πρώτο μέρος, όταν έβγαλε σχεδόν πάνω στην γραμμή το σουτ του Σπιριντόνοβιτς! Πλέον, με αυτό το τρίποντο ο Απόλλων ανέβηκε στους 9 βαθμούς και συνεχίζει να έχει μαθηματικές ελπίδες για την παραμονή του στην κατηγορία, σενάριο που βέβαια δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, με τον Πανιώνιο να μένει στους 22 βαθμούς και να μην έχει… ξεμπλέξει ακόμη από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας!

Την ερχόμενη αγωνιστική, ο Πανιώνιος ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Άρη, ενώ ο Απόλλων με ανεβασμένη πλέον ψυχολογία υποδέχεται τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ