aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑποφασίζει ο Σάμπα, προτάσεις από Γουέστ Χαμ και Εσπανιόλ

Αποφασίζει ο Σάμπα, προτάσεις από Γουέστ Χαμ και Εσπανιόλ

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην αναζήτηση ενός κεντρικού αμυντικού, με τον Κρίστοφερ Σάμπα να αποτελεί τον εκλεκτό του Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Ιταλός τεχνικός έχει μιλήσει με τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό και του έχει δώσει τις απαραίτητες εγγυήσεις και στο «τριφύλλι» υπάρχει αισιοδοξία πως η απάντηση του έμπειρου στόπερ θα είναι θετική.

Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός δεν είναι η μόνη ομάδα που έχει κάνει κρούση στον ποδοσφαιριστή για την απόκτησή του. Συγκεκριμένα, ο Σάμπα έχει δύο ακόμη προτάσεις στα χέρια του. H μια είναι από την Εσπανιόλ και η άλλη, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από τη Γουέστ Χαμ.

Οι προτάσεις των δύο παραπάνω ομάδων είναι καλύτερες οικονομικά από αυτή του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» να έχουν προσφέρει στον κεντρικό αμυντικό συμβόλαιο 1 χρόνου με προοπτική ανανέωσης ενός ακόμη.

Η απάντηση από την πλευρά του ποδοσφαιριστή αναμένεται να δοθεί το πιθανότερο αύριο και στον Παναθηναϊκό υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως ο Κονγκολέζος άσσος θα πει το «ναι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ