aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑποφασίζει μετά τις διακοπές ο Βέλλιος

Αποφασίζει μετά τις διακοπές ο Βέλλιος

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης έχει δημιουργήσει έναν γρίφο σε σχέση με την επόμενη μέρα στον «γηραιό», και τη λύση ίσως δώσει ο Απόστολος Βέλλιος. Ο 24χρονος φορ συνεχίζει να απασχολεί το μεταγραφικό παζάρι, ενώ για τη μετακίνησή του φαίνεται ότι καίγεται ο Σπύρος Παπαθανασάκης.

Ο διεθνής επιθετικός έχει ήδη αναχωρήσει για την Κρήτη και αφού ολοκληρώσει τις διακοπές του, θα εξετάσει τις προτάσεις που έχει, για να πάρει την τελική απόφαση. Ο Βέλλιος εκτίναξε τις «μετοχές» του κατά τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, με τις ΑΕΚ, Μάιντζ και Νότιγχαμ να έχουν εκφράσει την επιθυμία να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Πιστός στις δηλώσεις του, τονίζει ότι θα ήθελε να επιστρέψει στο εξωτερικό, με το γερμανικό και αγγλικό πρωτάθλημα να του κεντρίζουν το ενδιαφέρον, ενώ από τις 26 Ιουνίου τον αναλαμβάνει επίσημα ο Πολ Κουτσολιάκος.

«Για την περίπτωση μεταγραφής, τα έχω συζητήσει με τον πρόεδρο. Θα σεβαστώ απόλυτα και τη γνώμη της ομάδας. Θέλω να μείνουν ευχαριστημένες και οι δυο πλευρές. Κι εγώ αλλά και η ομάδα. Εχω ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο» δήλωνε πριν από περίπου δύο μήνες ο Βέλλιος, που ίσως δεν φανταζόταν ότι η μετακίνησή του θα λειτουργήσει ως σανίδα σωτηρίας για τον μεγαλομέτοχο του Ηρακλή.

Η πρόσφατη πρόταση της Νότιγχαμ Φόρεστ, που έχει στα χέρια του ο Παπαθανασάκης (ύψους 1,2 εκατ. ευρώ), μπορεί να αποφέρει ρευστό που είναι απαραίτητο στην ΠΑΕ για να καλυφθεί ένα μεγάλο μέρος από τα οφειλόμενα. Ωστόσο η συγκατάθεση του ποδοσφαιριστή είναι αναγκαία, καθώς κρατά ένα 20% στη μεταγραφή του (από το οποίο δικαιούται 10% ο μάνατζέρ του).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ