aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑπόδραση με βαθμό για τη Λαμία από το Περιστέρι

Απόδραση με βαθμό για τη Λαμία από το Περιστέρι

Η Λαμία προηγήθηκε με το γκολ του Τουράμ στο Περιστέρι, όμως ο Ατρόμητος έσωσε την παρτίδα με τον Βέλλιο να ισοφαρίζει σε 1-1.

Το πρώτο ημίχρονο βάζει υποψηφιότητα για ένα από τα χειρότερα του φετινού πρωταθλήματος. Ο Ατρόμητος εμφάνισε και πάλι τα γνωστά προβλήματα στην ανάπτυξη με τους παίκτες του Παντελίδη να αδυνατούν να δημιουργήσουν φάσεις και να έχουν αποστάσεις ανάμεσα στις τρεις γραμμές.

Η Λαμία ήταν καλά διαβασμένη, κλείνοντας τους χώρους στη μεσαία γραμμή και προσπαθούσε να κλέψει μπάλες για να χτυπήσει στην κόντρα. Η πρώτη αξιόλογη φάση σημειώθηκε στο 22´ με ένα σουτ του Μανούσου μέσα από την περιοχή το οποίο πέρασε ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Κάχριμαν.

Στο 35’ ο επιθετικός του Ατρομήτου δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα απο γύρισμα του Ουγκράι έπειτα απο εξαιρετική ενέργεια. Η Λαμία απάντησε στο 40’ με το πλασέ του Δημούτσου να περνά πάνω από τα δοκάρια του Μέγιερι. Η φιλοξενούμενη εικόνα αν και δεν είχε κλασικές ευκαιρείς είχε καλύτερη εικόνα στο πρώτο μέρος.

Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στα πρώτα λεπτά της επανάληψης με τον Παντελίδη να ψάχνει απεγνωσμένα είτε με εσωτερικές είτε με εξωτερικές αλλαγές να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του. Ο Ατρομητος είχε την πρώτη του καλή στιγμή σε μια αντεπίθεση με τον Μανούσο να κανει την σέντρα και την κεφάλια του Βελλιου να περνάει άουτ.

Το πλάνο της Λαμίας απέδωσε καρπούς στο 71’. Ο Κατράνης έκανε το λάθος με μια κακή σέντρα, οι φιλοξενούμενοι έφυγαν γρήγορα στην αντεπίθεση με τον Τουράμ, που με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Μεγιερι. Η Λαμία στο 77’ είχε άλλη μια καλή στιγμή να τελειώσει το ματς με σουτ του Βασιλόγιαννη που πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Μέγιερι.

Ο Ατρομητος έφτασε κοντά στη ισοφάριση στο 79´ με τον Καχριμαν να εξουδετερώνει δύσκολα την προβολή του Ούμπιδες. Ο Αργεντινός στο 83’ με μια από τις γνωστές εκτελέσεις φάουλ, βρήκε τον Βέλλιο ο οποίος με κεφάλια έκανε το 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Η Λαμία έχασε την ευκαιρία να φύγει με το τρίποντο ενώ ο Ατρόμητος δεν κατάφερε και πάλι να πλασαριστεί στην πρώτη εξάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ