aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑποδέχθηκε τον διακανονισμό ο Ταυλαρίδης

Αποδέχθηκε τον διακανονισμό ο Ταυλαρίδης

Θετικά έκλεισε για τον Παναθηναϊκό το πρόβλημα με τον Στάθη Ταυλαρίδη. Οι υπεύθυνοι της ομάδας τα βρήκαν με την πλευρά του παίκτη για την αποπληρωμή των χρημάτων που οφείλονται.

Συγκεκριμένα, χθες το πρωί υπήρξε νέα επικοινωνία στην οποία ο Στάθης Ταυλαρίδης αποδέχθηκε τον διακανονισμό που του είχε προτείνει το «τριφύλλι» πριν από τρεις ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι θα πάρει 10.000 ευρώ τώρα, άλλα 10.000 ευρώ μετά το ματς με τη Λάρισα και τέλος άλλα 20.000 ευρώ μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο παίκτης μέσω του δικηγόρου του αποδέχθηκε και άμεσα θα αποσύρει την προσφυγή που έχει καταθέσει. Αυτό σημαίνει ότι πλέον δεν υπάρχει κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών.

Νωρίτερα είχε κλείσει άλλο ένα μέτωπο. Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με τον Ράσμους Τελάντερ για την αποπληρωμή των χρημάτων που του οφείλει από μία δόση που δεν του έχει καταβληθεί. Πρόκειται για το αποτέλεσμα μιας επικοινωνίας που υπήρξε με τον δικηγόρο του Δανού κεντρικού αμυντικού.

Σε αυτήν οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε πολλά σημεία και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη Δευτέρα όταν και αναμένεται να σφραγιστεί η συμφωνία. Βάσει αυτής, η πλευρά του παίκτη δεν θα απαιτήσει άμεσα τα χρήματα που της οφείλονται όπως και θα μπορούσε. Αντιθέτως θα περιμένει να της καταβληθούν βάσει του πλάνου που θα συμφωνηθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ