aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑποχή και λευκό επέλεξε ο Παναθηναiκός!

Αποχή και λευκό επέλεξε ο Παναθηναiκός!

Η «πράσινη» ΠΑΕ δεν παρέστη καν στην ψηφοφορία για την εκλογή των μελών του νέου διοικητικού συμβολαίου, δείχνοντας έτσι ότι τηρεί αποστάσεις από όλες τις πλευρές.

Το ίδιο, σύμφωνα με πληροφορίες, έπραξε και στην ψηφοφορία για την ανάδειξη προέδρου της ΕΠΟ, ρίχνοντας λευκό ψηφοδέλτιο στην κάλπη. Κάτι που σημαίνει ότι προτίμησε να μην ταχθεί ούτε στο πλευρό της παράταξης Γραμμένου ούτε όμως και σε εκείνο της παράταξης Καλαντζή!

Οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό είχαν ξεκαθαρίσει από χθες ότι δεν ασχολούνται ούτε ενδιαφέρονται για τον νικητή των εκλογών της ΕΠΟ, αφού επιθυμούν μία ομοσπονδία που θα παρέμενε και στο μέλλον υπό την αιγίδα και τον έλεγχο των FIFA/UEFA.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός δεν ψήφισε τελικά ούτε τον Γιώργο Καλαντζή, αλλά ούτε και τον Ευάγγελο Γραμμένο. Εν τω μεταξύ, την αποχή επέλεξε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τόσο από τη διαδικασία κατάθεσης υποψηφιοτήτων για τον εκπρόσωπο της Λίγκας στην ΕΠΟ όσο και από τη σχετική ψηφοφορία που θα διεξαχθεί για την ανάδειξή του.

Όσο για την ψηφοφορία σχετικά με την έγκριση των πρακτικών της καταστατικής Γ.Σ. του Ιουνίου, ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Μάνος Μαυροκουκουλάκης επέλεξε κατά συνείδηση και έπειτα από την ανάγνωσή τους να ψηφίσει αρνητικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ