aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αποχαιρέτησε ο Μακ τον ΠΑΟΚ!

Μπορεί ο Ρόμπερτ Μακ να «έκοψε» νωρίτερα την άδεια του για να ενσωματωθεί στην βασική προετοιμασία του ΠΑΟΚ, ενόψει Τσάμπιονς Λιγκ, όμως, ο Σλοβάκος εδώ και λίγη ώρα πρέπει να θεωρείται παίκτης άλλης ομάδας.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός αποχαιρέτησε συμπαίκτες, φίλους και τεχνικό επιτελείο στο Όστερμπεεκ της Ολλανδίας που βρίσκεται ο «δικέφαλος» με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του να μην έχει γίνει γνωστός.

Ο ΠΑΟΚ είχε προτάσεις για τον Μακ που ξεπερνούσαν τα τρία εκατομμύρια ευρώ και όλα δείχνουν πως ο Σλοβάκος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη μεταγραφή του.

Από τον αποχαιρετισμό φαίνεται πως ο διεθνής άσος δεν φεύγει για διαπραγματεύσεις, αλλά κατευθείαν για τη νέα του ομάδα.

Τι λέει ο ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την πλευρά της αναφέρει πως ο Ρόμπερτ Μακ έχει εξασφαλίσει άδεια από την ομάδα για να συζητήσει το ενδεχόμενο της μεταγραφής του με τον δικέφαλο να έχει στα χέρια του τρεις προτάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ