aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑπό... τις πέτρες στον Νικοπολίδη, στο πρώτο του Κότσαρη! (vid)

Από… τις πέτρες στον Νικοπολίδη, στο πρώτο του Κότσαρη! (vid)

Από το 1990, ξανά σε ντέρμπι «αιωνίων», αλλά στο παλιό «Γ.Καραϊσκάκης» είχε να πραγματοποιήσει ντεμπούτο σε αυτό το συγκεκριμένο ματς κάποιος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, με τον Αντώνη Νικοπολίδη να συστήνεται τότε στον κόσμο και … στις πέτρες των οπαδών που τον στόχευαν.

Ο Κωνσταντίνος Κότσαρης, κλήθηκε πολύ απότομα να πάρει το «βάπτισμα του πυρός» στη μεγάλη μάχη απέναντι στον Ολυμπιακό, ωστόσο, δεν θα ήθελε ούτε ο ίδιος να έχει γίνει έτσι η πρώτη του εμφάνιση στη SuperLeague κάτω απ’ τα δοκάρια των «πράσινων».

Ο σοβαρός τραυματισμός του Διούδη ήταν η αιτία που ο Κότσαρης πέρασε στο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο της Κυριακάτικης αναμέτρησης στο «Γ.Καραϊσκάκης», για να γίνει ο πρώτος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού μετά τον Αντώνη Νικοπολίδη που κάνει ντεμπούτο σε αυτό το σπουδαίο ματς!

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας που πέρασε και από τις δύο ομάδες, είχε πρωτοεμφανιστεί σε ντέρμπι του 1990 (25 Φλεβάρη), στο παλιό «Γ.Καραϊσκάκης», με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 4-3 υπέρ του «τριφυλλιού», σ’ ένα ματς που έμεινε στη μνήμη όλων τόσο για το εντυπωσιακό αποτέλεσμα, όσο και για… τις πέτρες που είχε δεχθεί τότε ο νεαρός Νικοπολίδης.

Θυμηθείτε εκείνο το ματς και τις δηλώσεις του:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ