aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑπό τα χαράματα στου Ρέντη ο Σεμέντο, προλαβαίνει ΑΕΚ

Από τα χαράματα στου Ρέντη ο Σεμέντο, προλαβαίνει ΑΕΚ

Δεν κατάφεραν ο Ρούμπεν Σεμέντο και ο Αχμέντ Χασάν να ενσωματωθούν στις εθνικές τους ομάδες, αν και είχαν κληθεί στην Πορτογαλία και την Αίγυπτο για τις υποχρεώσεις τους στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Πορτογάλος στόπερ και ο Αιγύπτιος επιθετικός ήταν τραυματίες και θα συνεχίσουν την αποθεραπεία τους, προκειμένου να μπορέσουν να επιστρέψουν στους αγώνες του Ολυμπιακού μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο Σεμέντο είχε αποκομίσει μία κάκωση στο αριστερό του γόνατο στην αναμέτρηση με τον Βόλο και έδωσε μεγάλη μάχη μήπως προλάβαινε τη ρεβάνς με την Άρσεναλ στο Λονδίνο. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε και όλα δείχνουν ότι θα είναι ετοιμοπόλεμος για το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ. Μάλιστα, χθες το πρωί στις 6 (!) πήγε στο Ρέντη και έκανε το πρόγραμμά του και στη συνέχεια αναχώρησε για την πατρίδα του.

Από την πλευρά του, ο Χασάν τραυματίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με την ΑΕΛ, όμως φαίνεται πως ξεπερνάει σιγά-σιγά τις ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο. Κάπως έτσι φαίνεται πως θα δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση που είναι προγραμματισμένη στις 4 Απριλίου στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την «Ένωση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ