aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Από σήμερα μόνο ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό

Σε ρυθμούς ΠΑΟΚ καλείται να μπει από σήμερα ο Ολυμπιακός, ώστε να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για το κυριακάτικο ντέρμπι στο Καραϊσκάκη.

Οι Πειραιώτες έφτασαν στον… παράδεισο στο χθεσινό παιχνίδι με την Τότεναμ, όμως στην επανάληψη έπεσαν στην… κόλαση και τελικά έφυγαν με το σκληρό 4-2 από το Λονδίνο.

Στη σημερινή προπόνηση ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να πει δύο λόγια στους ποδοσφαιριστές του και να τους βάλει στο κλίμα για τον αγώνα με τον «Δικέφαλο του Βορρά», όμως η ουσιαστική δουλειά θα ξεκινήσει από αύριο και θα γίνει ανάλυση του προσεχούς αντιπάλου των «ερυθρόλευκων».

Θεωρείται σίγουρο ότι θα υπάρξουν και ορισμένες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, με τον Βαλμπουενά, τον Σουντανί και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να διεκδικούν φανέλα βασικού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Περισσότερα βέβαια θα φανούν προς το τέλος της εβδομάδας, όταν θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με τους Θεσσαλονικείς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ