aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑπίστευτο το deal του Χίλιεμαρκ για τον Παναθηναϊκό

Απίστευτο το deal του Χίλιεμαρκ για τον Παναθηναϊκό

Ο Χίλιεμαρκ ντύθηκε στα πράσινα με τον Παναθηναϊκό να πετυχαίνει μια εξαιρετική συμφωνία με την Τζένοα για τον παίκτη. Τόσο και για την πληρωμή των ετήσιων αποδοχών του όσο και για τους όρους με τους οποίους οι πράσινοι μπορούν να κάνουν δικό τους τον Σουηδό το επόμενο καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα το τριφύλλι θα πληρώνει τον Χίλιεμαρκ μόνο 300.000 ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα χρήματα από το συμβόλαιο που έχει ο παίκτης στη Τζένοα θα το πληρώνει η ιταλική ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ένα συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 550.000 με 600.000 ευρώ.

Εκτός αυτού οι πράσινοι κατάφεραν να βάλουν ρήτρα αγοράς ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Εάν ο Παναθηναϊκός αποδεχθεί να την καταβάλει δεν θα χρειαστεί να δώσει όλα τα χρήματα σε μία, αλλά σε πολλές δόσεις. Θα κληθεί να δώσει τα μισά το καλοκαίρι σε τέσσερις δόσεις και τα άλλα μισά σε άλλες τέσσερις δόσεις το επόμενο καλοκαίρι!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ