aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑπίστευτο! Ακυρώθηκε γκολ του Ακπόμ που καλυπτόταν... τρία μέτρα! (pics)

Απίστευτο! Ακυρώθηκε γκολ του Ακπόμ που καλυπτόταν… τρία μέτρα! (pics)

Βοηθός καρμανιόλα στη Νέα Σμύρνη ο Βασίλης Καμπούρης απείλησε να τινάξει στον αέρα το παιχνίδι με απίστευτες υποδείξεις σε βάρος του ΠΑΟΚ με αποκορύφωμα ακυρωθέν γκολ του Ακπόμ που καλυπτόταν τρία μέτρα από δύο παίκτες!

Συγκεκριμένα στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης (κι ενώ είχαν υποδειχθεί επτά λεπτά καθυστερήσεις) ο Χοσέ Κάνιας απείλησε με σουτ, ο Μαοΐλοβιτς απέκρουσε ασταθώς, με τον Ακπόμ να παίρνει το ριμπάουντ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο βοηθός Βασίλης Καμπούρης, ωστόσο, υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον Άγγλο επιθετικό, με το ριπλέι της φάσης να μην τον δικαιώνει σε καμία περίπτωση, αφού ο Ακπόμ καλύπτονταν τουλάχιστον τρία μέτρα και μάλιστα από δύο αμυνόμενους.

Νωρίτερα ο Βασίλης Καμπούρης, υπέδειξε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ και τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που έφευγε σε τετ α τετ, με το σκορ στο 0-0.

Δείτε παρακάτω τις χαρακτηριστικές φάσεις:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ