aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Απέδρασε από το Αγρίνιο ο ΠΑΟΚ!

ΠΑΟΚ… 7×7! O ανώτερος «δικέφαλος του Βορρά» συνάντησε μπλόκο στο Αγρίνιο κόντρα στον -και πάλι αξιόμαχο- Παναιτωλικό του Δέλλα, αλλά βρήκε τη λύση στο 87’ και πήρε σημαντικό «διπλό» (0-1) σε δύσκολη έδρα. Ο Θάνος έδειξε την άσπρη βούλα σε παρατεταμένο μαρκάρισμα του Μιχάι του Βαρέλα, που έπεσε όταν τον είχε αφήσει ο αντίπαλός του.

Ο Πρίγιοβιτς ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Κυριακίδη, δίνοντας το «τρίποντο» στην ομάδα του, που έπιασε κορυφή με 43 βαθμούς, αφήνοντας στο -2 την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό που έχει μπροστά του το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο Σέρβος έφτασε τα 10 γκολ και είναι στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας της Super League, πίσω από τον Ανσαριφάρντ που έχει δέκα.

Παναιτωλικός (Δέλλας): Κυριακίδης, Τσοκάνης, Μιχάι, Ροντρίγκες, Μαρινάκης, Μάζουρεκ, Ρόσα, Κλέσιο, Ντίας, Πάουλο, Μοράρ.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Κάνιας, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Κάμπος, Πρίγιοβιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ