aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Άπαντες θα κριθούν στο ντέρμπι

Ο Ολυμπιακός που διακρίνεται από αγωνιστική αστάθεια και ευάλωτη άμυνα -με παθητικό 10 γκολ- καλείται να ξεπεράσει τη μέτρια εμφάνιση στο «Καμπ Νου» και να επικεντρωθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει άλλο περιθώριο για -ειδικά εντός έδρας- απώλειες, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα διατηρηθεί ή θα μεγαλώσει η απόσταση από την κορυφή. Δεν αντιλέγει κανείς πως το ματς μοιάζει να είναι δίχως αύριο για τον Ολυμπιακό. Ένα παιχνίδι που άπαντες κρίνονται και φυσικά είναι υπό κρίση και ο κόουτς Τάκης Λεμονής με το τεχνικό επιτελείο του.

Ο Ολυμπιακός θέλει πάση θυσία τη νίκη σε αυτό το χρονικό σημείο, για να μη χάσει, όπως προαναφέραμε, κι άλλο έδαφος στην κούρσα του πρωταθλήματος. Σε διαφορετική περίπτωση η πίστωση χρόνου για ορισμένους θα σταματήσει να υφίσταται, φέρνοντας ίσως και εξελίξεις.

Από εκεί και πέρα μπορεί ακόμη να μην έχουν γίνει δοκιμές, αλλά κάποια πράγματα είναι ξεκάθαρα στο μυαλό του Τάκη Λεμονή για το πώς θα παρατάξει τον Ολυμπιακό στο αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, στις προθέσεις του είναι να βάλει αριστερό μπακ τον Φιγκέιρας, με τον παρτενέρ του Μποτία στο κέντρο άμυνας να παραμένει ερωτηματικό.

Οι Φορτούνης και Πάρντο θα είναι, όπως όλα δείχνουν, στο βασικό σχήμα, με τον Ανσαριφάρντ σίγουρα στην κορυφή της επίθεσης και είναι ανοιχτό το ποιος θα παίξει σε θέση αριστερού μεσοεπιθετικού. Στη σημερινή προπόνηση αναμένεται πως ο Έλληνας προπονητής ίσως ανοίξει τα χαρτιά του, οπότε θα μπορούν να γραφτούν πολύ περισσότερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ