aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑπαίτηση 10.000 ΠΑΟΚτσήδων: «Διπλό στον Πειραιά»

Απαίτηση 10.000 ΠΑΟΚτσήδων: «Διπλό στον Πειραιά»

Η σημερινή ανοικτή προπόνηση του ΠΑΟΚ, ήταν όπως την περίμενε η διοίκηση. Δέκα χιλιάδες κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και έδωσε βροντερό «παρών», εμψυχώνοντας τους ασπρόμαυρους πριν από το μεθαυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η ατμόσφαιρα ήταν εκρηκτική με συνθήματα και καπνογόνα, ενώ στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας, βρέθηκε ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος αποθεώνεται από τον κόσμο που φώναξε ρυθμικά το όνομά του. Σύνθημα στα χείλη των οπαδών του ΠΑΟΚ έγινε και το μεγάλο αστέρι του, Αντρέ Βιεϊρίνια.

Από πολύ νωρίς φίλοι του «Δικέφαλου» μαζεύτηκαν στην περιοχή του γηπέδου. Τα πάντα έξω από την Τούμπα θύμιζαν επίσημο αγώνα, καθώς υπήρχαν καντίνες κατά μήκος του δρόμου, άνθρωποι σεκιούριτι της ΠΑΕ, καθώς και πολύς κόσμος στα καφέ επί της οδού Διογένους. Στη συνέχεια, πέρασαν στην κερκίδα και κατά τη διάρκεια της προπόνησης, απαίτησαν διπλό στο μεθαυριανό ντέρμπι στον Πειραιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ