aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Αντεμπαγιόρ και Μπάριος για Ολυμπιακό»

«Αντεμπαγιόρ και Μπάριος για Ολυμπιακό»

Τη στιγμή που ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και όσο δεν κλείνουν οι υποθέσεις των Νιλμάρ, Καρντόσο και Αγιού όλο και πιο πολλά, ηχηρά ονόματα συνδέονται με το Λιμάνι.

Τελευταία, είναι σύμφωνα με το «Γαύρο», αυτά των Αντεμπαγιόρ και Μπάριος. Ο 32χρονος Τογκολέζος επιθετικός είναι ελεύθερος με το κασέ του φυσικά να είναι ψηλό, ενώ ο Παραγουανός έχει έρθει σε κόντρα με τον τεχνικό της Παλμέιρας και αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα.

Στο ίδιο ρεπορτάζ, αναφέρεται πως κάποιοι μάνατζερ υποστηρίζουν ότι αν ο Μπαλοτέλι δεν βρει ομάδα, ο Μίνο Ραϊόλα θα τον προτείνει στον Ολυμπιακό, με τη Λίβερπουλ να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του. Ωστόσο, η εν λόγω περίπτωση συγκεντρώνει από ελάχιστες έως μηδαμινές πιθανότητες για να υλοποιηθεί. Οι «ερυθρόλευκοι» πριν από λίγο καιρό είχαν διαψεύσει με κατηγορηματικό τρόπο ότι θα ασχοληθούν με τον Ιταλό λόγω του ότι αμείβεται με 5.500.000 ευρώ αλλά και του προβληματικού του χαρακτήρα.

Ένα ακόμη όνομα που γράφεται είναι αυτό του Ρολάν της Μπορντό, με τον Ολυμπιακό να μην επιβεβαιώνει κάτι, ενώ η Λίβερπουλ δίνει δανεικό τον Μάρκοβιτς που κατά καιρούς έχει «παίξει» το όνομά του για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ