aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑνσαριφάρντ: «Στόχος μόνο η νίκη κόντρα στην ΑΕΚ»

Ανσαριφάρντ: «Στόχος μόνο η νίκη κόντρα στην ΑΕΚ»

Τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ θέλει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι της Κυριακής ώστε να συνεχίσει τη διεκδίκηση του τίτλου, με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, να χαρακτηρίζει μονόδρομο τη νίκη. Ο Ιρανός επιθετικός, μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports και επεσήμανε τις δυσκολίες ενός τέτοιου ματς, ενώ στάθηκε στο πάθος εκείνου και των συμπαικτών του για το θετικό αποτέλεσμα.

«Σίγουρα είναι ένα ματς για μια διαφορετική διοργάνωση και η προσέγγιση θα είναι αλλιώς. Ένα ντέρμπι όμως δεν παύει ποτέ να είναι ντέρμπι. Θέλουμε τη νίκη για τη μάχη που δίνουμε για το πρωτάθλημα και για αυτή θα παλέψουμε. Είμαστε έτοιμοι, έχουμε πάθος, έχουμε προετοιμαστεί καλά και θα κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας. Ο δρόμος του πρωταθλήματος είναι δύσκολος, είναι μακρύς και εμείς θέλουμε στο τέλος να είμαστε πρωταθλητές… Φυσικά θέλω να βγω πρώτος σκόρερ, αλλά αυτό θα μου δώσει χαρά αν συνδυαστεί με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτός είναι ο στόχος μας» δήλωσε ο παίκτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ